x

POGLEDAJTE KOLIKE TREPAVICE IMA OVAJ MUŠKARAC: Tvrdi da su počele naglo rasti jer jede...

Ukrajinac, koji ima nevjerovatno duge trepavice, mogao bi naći svoje mjesto u knjizi svjetskih rekorda, kao čovjek sa najdužim trepavicama. Ali, zasad je prvi samo na Starom kontinentu…

Valery Smagliy (58) iz Kijeva čeka zvanično mjerenje, a onda ih konačno namjerava skratiti. On kaže da su promjene u prehrani, uključujući određenu vrstu hrane, uzrokovale bizarni rast trepavica. Međutim, neće da otkrije tajnu o kojoj vrsti hrane se radi.

 

– Počeo sam jesti nešto i primijetio da moje trepavice mnogo brže rastu. Razmišljam da to stavim na tržište, pa ne želim zasad otkriti šta je u pitanju.

 

Kaže da je nakon što su mu trepavice naglo porasle, primijetio da je dobio veliku pažnju i mnogobrojne pohvale žena, a većina ih je ljubomorna na njegove duge, prirodne trepavice.

 

Također, kaže da su ga zaustavljali muškarci i pitali da li je lud.

 

– Ni muškarci ni žene ne obraćaju pažnju na ono što govorim, uglavnom gledaju u moje trepavice. Žene me zaustavljaju na ulici i pitaju šta je tajna jer vide da su prirodne, a ne lažne. No, da budem iskren, ove trepavice su sada jako teške i moji kapci su upaljeni. Također, jako je teško gledati kad imate ovolike trepavice.

 

Kaže da vjerovatno drži kontinentalni rekord, a najduže trepavice na svijetu su izmjerene u SAD. Stuart Mueller drži rekord sa 6,99 cm.

 

– Mislim da bih mogao oboriti svjetski rekord, ali šta je poenta? Radije bih da mogu bolje vidjeti, pa ih namjeravam smanjiti u profesionalnom salonu.

(Doznajemo.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.