x

POKOLJ U ŠIBENIKU: U krvavom piru POBIO TROJE LJUDI, u toku LOV na ubicu!

U Brodarici kod Šibenika danas je došlo do pucnjave u kojoj su ubijene tri osobe, a počinilac je u bjekstvu. Popodne su tri osobe pronađene mrtve, muškarac i žena pronađeni su mrtvi u porodičnoj kući, a treći leš muškarca je otkriven u automobilu, objavila je šibenska policija, koja je blokirala to područje.

Policija traga za Borisom Luketom (1958.) iz Primoštena, koji je osumnjičen da je počinio ovaj masakr.

 

Prema neslužbenim informacijama, ubijeni su supružnici Milka i Hakija Keranović, a pred njihovom kućom je pronađen leš Ivana Bajića. Ivan Bajić je nekadašnji tjelohranitelj i prijatelj pokojnog ``kralja zagrebačkog podzemlja`` Zlatka Bagarića. U kući Keranovića u vrijeme ubistva bio je i njihov sin Kemal, koji je navodno pobjegao kada je čuo pucnje. 

 

Kako javlja Šibenik.in, motiv trostrukog ubistva je dug od 420 hiljada eura, koliko su Luketi navodno dugovali supružnici Keranović, koji su zbog duga trebali da ostanu bez kuće. Luketa ih je tužio i slučaj se godinama povlačio po sudu, a nedavno su navodno postigli dogovor. Ipak, nešto se očito izjalovilo, pa je cijela priča završila u krvi.

 

Policija je pronašla crveni ``reno klio``  kojim se Luketa, po svemu sudeći, udaljio sa mjesta zločina. Na suvozačevom mjestu pronađeno je i vatreno oružje, a za osumnjičenim se i dalje traga. Međutim policija osim za Luketom traga za još dvojicom muškaraca.

(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.