x

POKUŠAO JE DA UBIJE LUNU! Anabela drhtavim glasom kroz SUZE priča: Bio je pijan, poslije se izvinjavao, ali bilo je KASNO!

Anabela Atijas je pukom srećom izbjegla tragediju kada se pijanac automobilom zakucao u njeno vozilo, i umalo ubio njene ćerke Lunu i Ninu.

Nesreća se dogodila na auto-putu Beograd - Zagreb, kada je pjevačica sa ćerkama i prijateljem krenula u Sarajevo na nastup. Anabela u potresnoj ispovijesti otkriva detalje ove nesreće.

 

- To je bilo 2006. godine na Veliki petak. Luna je imala deset godina. U jednom momentu, jednogodišnja Nina je ogladnila, a torba sa hranom bila je ispod njenih nogu. Stala sam sa strane na auto-putu i izašla bosa iz kola, zajedno sa Mirkom. Kada sam izvadila hranu, samo sam čula ``bum`` i kola su nestala - priča Anabela drhtavim glasom.

 

Pjevačica je tada u šoku počela da urla!

 

- Sjećam se da sam vrištala kako ih je ubio! Auto je letio 17 metara nizbrdo. Sreća, pa je tu bila močvara koja je spriječila dalje prevrtanje. Lunina strana auta bila je skroz ulubljena. Mirko i ja smo krenuli da trčimo ka močvari, čini mi se da je to trajalo kao vječnost. Srećom, djevojčice su bile vezane, Nina je sjedila u stolici za bebe i imale su samo manje podlive - kaže pjevačica i dodaje da je čovjek koji ih je udario zaspao za volanom jer je bio u alkoholisanom stanju.

 

- Bio je pijan. Tog dana je bilo sunčano vrijeme, nije bilo magle, pa nije bilo moguće da nas nije vidio. Prvo nam se izvinjavao, a onda nas je krivio što smo se tu parkirali. Na mom automobilu je bila totalna šteta, ali nema veze. Bitno je da su one dobro - završava Anabela.

 

Izvor: Espresso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.