x

POLICIJA HAPSI VLADIMIRA MARJANOVIĆA: Ovo je ključni trag policije koji je OTKRIO ULOGU ZORANOVOG OCA U UBISTVU?!

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanović, koji je u pritvoru zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, u toku naredne nedjelje biće priveden zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu snahe! Ono što je svakako bacalo sumnju na Vladimira jeste i njegova konstanta prisutnost u javnosti od prvog dana do hapšenja njegovog sina. On je bio taj koji je komunicirao sa medijima, ali se sumnja i da je sina drogirao „bensedinom“ svaki put kada bi kretao u policiju.

Podsjetimo, Vladimirove izjave o Jeleni, mijenjale su se iz mjeseca u mjesec. Od anđela i divne djevojke u noći kada je Zoran uhapšen zbog njenog ubistva, svekar je promijenio ploču i rekapo da je Jelenu ubio njen ljubavnik tajkun. Ljubavnik koga do te noći nikada niko nije pominjao.

 

- Hapšenje je namješteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica – rekao je Vladimir 15. septembra.

 

To se kosilo sa izjavom koju je Zoran dao pred njim u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj su gostovali zajedno nekoliko nedjelja nakon Jeleninog ubistva.

 

- Mediji su od nas napravili sataniste i ubice. O Jeleni su se odmah pojavile informacije da je imala švalera i ja sam tome htio da stanem na put. Ona je prije svega bila majka i žena, a muzika joj je bila na drugom mjestu – rekao je tada Zoran, dok je njegov otac Vladimir podvukao da su mediji od njihove tragedije napravili sapunicu. Vladimir je za Jelenu tada rekao:

 

- Bila je anđeo i osoba koju je bilo nemoguće ne voljeti! - rekao je svekar. Njegove teorije o tome ko je ubio Jelenu takođe su se mijenjale, pa je tako nekoliko nedjelja nakon što je u kanalu na Crvenki otkriveno Jelenino tijelo rekao da ``ubica šeta gradom sa čekićem``.

 

- Zoran, iako jedini osumnjičeni, nije mogao sam da počini zločin, koji je odrađen gotovo do savršenstva. Vladimir je vjerovatno imao ulogu ``čistača`` u slučaju Marjanović. Sumnja se da je učestvovao u skidanju tragova i bacanju tijela. Ako se sjetimo da je Jeleni skinut lak sa noktiju, da su joj ruke potapane u varikinu, da je sve očišćeno tim abrazivnim sredstvom, jasno je da to nije mogla da uradi jedna osoba – objašnjava sagovornik.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.