x

POMAGAO ZORANU? Na mjestu ubistva Jelene Marjanović pronađen mobilni telefon njenog svekra!

Večeras je poput bombe odjeknula vijest da je zbog sumnje na ubistvo Jelene Marjanović uhapšen njen suprug Zoran Marjanović, koji je sinoć napustio rijaliti `Zadruga`. Samo dva sata prije nego što je objavljena informacija o hapšenju, izašla je vijest o tome čiji telefon je pronađen na mjestu njenog ubistva. Telefon je pronađen krajem prošlog vikenda.

Podsjetimo, pjevačica Jelena Marjanović nestala je 2. aprila, a njeno tijelo je dan kasnije je pronađeno na nasipu u beogradskom naselju Borča. Na istom mjestu pronađen je i mobilni telefon, koji bi mogao biti ključni dokaz u otkrivanju počinioca ovog svirepog zločina.

 

- Mještanin Borče šetao je blizu kanala na nasipu i u jednom trenutku u rastinju je uočio nešto sumnjivo! Približio se i vidio neki telefon, koji je bio skroz uništen i prljav kao da duže vrijeme stoji tu. Prvo što mu je palo na pamet bilo je da telefon ima nekakve veze sa ubistvo Jelene Marjanović, pogotovu zato što je pronađen blizu mjesta na kom je ubijena - kaže izvor.

 

Kako je rekao, on je telefon odmah odnio u policijsku stanicu.  Vještačenje telefona koji je pronađen na nasipu u Borči utvrdilo je da je on pripadao ocu supruga ubijene pjevačice Vladimiru Marjanoviću!

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.