x

POMIRILI SE SONJA I ACA LUKAS? Ovo je pjevača odalo!

Iza Ace Lukasa je veoma burna godina. Iako se može pohvaliti brojnim uspjesima, kao što je nedavno održani koncert u sarajevskoj Zetri, folk zvijezda će 2017. godinu pamtiti i kao jako lošu, prvenstveno zbog razvoda sa Sonjom Vuksanović. 

Od razvoda, navodnih prevara, davanja izjava u policiji, žestokih riječi putem društvenih mreža, zabrane prilaska, raznoraznih afera u koje su ga mediji dovodili do ratovanja sa novinarima... Šta sve Lukasa nije zadesilo u periodu iza nas? 

 

Ipak, pjevač je očigledno zakopao ratne sjekire sa svojom još uvijek zakonitom suprugom Sonjom Vuksanović. Naime, oni se još nikada nisu sudski razveli, a izvijesni period žive odvojeno. Lukas je čak imao i zabranu prilaska, no ipak su nedavno zajedno putovali u Njemačku, navodeći kako je to isključivo zbog kćerkice Viktorije. 

 

Bez obzira na sve, par je po svemu sudeći uspio da pronađe zajedničku riječ i ponovo kreću ispočetka. Kod Sonje na društvenim mrežama i dalje stoji ``Sonja Vu``, što znači Sonja Vuksanović. Osim prezimena koje i dalje postoji na Sonjinim profilima, ono što je pjevača još odalo jeste to da ju je ponovo zapratio na Instagramu. Dakle, pomirenje je palo, a još nije poznato i da li opet žive pod istim krovom. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.