x

PONOSI NAŠE MAHALE: Veličanstvena noć u režiji Udruženja ``Sen...``

U četvrtak, 17. septembra u prostorijama Udruženja za sport i rekreaciju "Sen..." održana je donatorska manifestacija humanitarno motivacionog karaktera pod nazivom "Ponosi naše mahale". Bila je to noć humanosti, humora i sevdaha, a specijalni gosti kulturno zabavnog programa bili su: Ismet Horo i KUD Ilidža. 

Udruženje za sport i rekreaciju Sen

Osik 105, Osjek Ilidža

Cjelokupna manifestacija je protekla u najboljem redu, a preko 120 gostiju imalo je priliku uživati u spektakularnom programu nastupa Ismeta Hore, koji je svojim nenadmašnim humorom goste dovodio do suza, dok su članovi KUD Ilidža svojim koreografijama izazvali oduševljenje kod svih prisutnih. 

 

Ono što je pohvalno jeste da je manifestacija bila donatorskog karaktera, pa je tako nagrađeno pet najuspješnijih đaka uzrasta od petog do devetog razreda Desete Osnovne škole Osjek sa prigodnim finansijskim donacijama i poklon paketima. 

 

Pored toga, tokom večeri su skupljena značajna sredstva za pomoć i doniranje za socijalno ugroženu, uspješnu i primjerenu djecu. Udruženje "Sen..." se zahvaljuje svim prisutnim gostima, te donatorima: Općini Ilidža, Bulić Petrol d.o.o., H.S. Marketu Osjek, kao i drugim organizacijama i pojedincima. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.