x

PONOVO SKANDAL U SREBRENIKU: Pobjedniku Zvezda Granda branili da održi koncert na stadionu!

Pobjednik Zvezda Granda se našao u neugodnoj situaciji kada mu je početkom jula zabranjen doček pored spoemnika poginulim borcima, što je izazvalo skandal u Srebreniku. Da stvar bude gora, problemima nema kraja. 

Pobjednik posljednje sezone srbijanskog šoua, ``Zvezde Granda``, Mirza Selimović jako je razočaran. Naime, mladi pjevač se oglasio na svojim društvenim mrežama i kazao da pobjednički koncert neće održati na stadionu u Srebreniku, jer su se pojedinci pobunili.

 

No, podrška pristiže sa svih strana i Mirzini fanovu su se udružili i kazali da im uopšte nije bitno gdje će njihov mezimac nastupiti, te da će ga podržati na bilo kojoj lokaciji.

 

Zbog poštovanja koje ima prema svojim fanovima i ljudima koji su ga podržavali kroz cijeli šou, Mirza će koncert održati na pomoćnom terenu u blizini stadiona.

 

- Pobjednički koncert se neće održati na stadionu, nego pored stadiona na pomoćnom terenu jer su se bunili pojedinci koje neću imenovati. Mnogo sam razočaran, ali koncert ću održati zbog vas bez obzira na sve - kazao je Mirza.

 

Ipak, ukoliko je suditi Mirzinoj posljednjoj objavi na fejsbuku koncert će se ipak održati na stadionu. Nesuglasice su po svemu sudeći riješene i publika će moći da uživa u dobrim pjesmama.

(Express/Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.