x

PORED ŽENINOG BEŽIVOTNOG TIJELA OSTAVIO PISMO: Ovo su njegove posljednje riječi!

MIONICA - Aleksandar Pavlović (31), koji je zadavio suprugu Mariju (31), a onda se objesio, ostavio je oproštajno pismo. Kako saznajemo, Pavlović je u pismu naveo da više ne može da izdrži pritisak i da njegov život više nema smisla, a inspektori pretpostavljaju da se to odnosi na činjenicu da je posljednjih nekoliko mjeseci bio u tajnoj vezi s komšinicom Anom Bogdanović.

Izvor Kurira navodi da se iz poslednjih riječi koje je Pavlović napisao jasno zaključuje da je ženu smišljeno ubio i da nije u pitanju ubistvo iz afekta.

 

Planirao zločin

 

- Očigledno je da je Aleksandar planirao da ubije Mariju. To nedvosmisleno proizilazi iz sadržaja pisma koje je ostavio u kolima, pored tijela ubijene supruge, a u kojem objašnjava razloge zločina. Napisao je da više ne može da izdrži pritisak koji ima, da njegov život više nema smisla, a majci je ostavio amanet da do kraja života brine o njegovoj djeci. Obdukcija je potvrdila da je žena zadavljena i da se muškarac poslije toga objesio o drvo - navodi naš sagovornik.

 

Marijina majka Valentina kaže da neće moći da preživi to što će joj kćerka biti sahranjena u istom grobu gdje i njen ubica.

 

- Pa zar moje dijete ni krivo ni dužno da leži pored ubice! Šta mu je ona skrivila? Marija je u posljednje vrijeme bila utučena i mnogo je smršala. Meni se nije žalila na muža, ali sam vidjela da nešto nije kako treba. Sestri Jeleni je rekla da joj je Aleksandar prijetio da će je ubiti, Jelena je čak to prijavila policiji, ali ništa nisu preduzeli. Jadno moje dijete... Jadni moji unučići - ispričala je kroz suze majka ubijene žene.

 

Prijatelji bračnog para iz Mionice šokirani su onim što se dogodilo. Ne mogu da vjeruju da je Aleksandar, koji je važio za dobrog i mirnog momka, počinio užasan zločin.

 

- Kamo lijepe sreće da su se razišli. Svi ga od malih nogu znaju kao dobrog momka. Mučio se u životu. Roditelji su mu bili razvedeni, živio je s majkom, ženom i djecom. Bio je veoma vrijedan, jedno vreme radio je u „Fimi“, a potom je prešao u privatnike - pričaju Aleksandrovi prijatelji.

 

Znala za ljubavnicu

 

Oni potvrđuju da su Pavlovići u posljednje vrijeme imali bračnih problema, kao i to da je cijela Mionica znala da je Aleksandar imao ljubavnicu.

 

- Svađali su se jer Marija nije mogla da prihvati da je ismijava cijela varošica, pošto su svi znali da je bio u vezi sa ženom iz komšiluka. Međutim, niko nije mogao ni da nasluti da će se ovako nešto dogoditi. Prije 15 dana slavili su četvrti rođendan kćerki i izgledao je kao da je sve došlo na svoje mjesto. Međutim, dogodilo se nešto najcrnje - pričaju prijatelji nesrećnog bračnog para.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.