x

PORODICA MU NA PRVOM MJESTU: Dugo godina živi i radi u Njemačkoj, ``ubija`` kako pjeva!

Dobro je poznato kako postoji dosta dobrih i kvalitetnih pjevača koji fenomenalno pjevaju i prave derneke za pamćenje, ali da nisu medijski zastupljeni, jer estrada je zaista surova i ``pale`` samo skandali. Edin Hadžipašić je nova nada naše estrade i već nekoliko godina boravi i radi u Njemačkoj. Muzikom se bavi isključivo iz ljubavi i do sada je nastupao po Evropi, te radio sa velikim i zvučnim imenima estrade. Da se skromnost, upornost, kvalitet i trud isplate najbolji je pokazatelj to što će izdavati pjesme za Grand Produkciju, a čelnici ove muzičke imperije ga već smatraju otkrićem godine. Također, prvi spot je radio sa provjerenom ekipom, pod rediteljskom palicom Anisa Mujanovića za Hayat Produkciju i isti je uveliko izazvao lavinu oduševljenja.

Edin Hadžipašić je snimio spot za numeru u koju polaže najveću nadu - Ćuprija. Tekst za pjesmu je radio Geronimo, a muziku Džemo Novaković. Ćuprija govori o staroj izgubljenoj ljubavi, koju svi u sebi sakrivamo i koje se često sjetimo.Ona je nepovratna, poslije nje nema nove ljubavi i ostaje samo tuga i sjećanje. Edin je svojim uvodnim i neobičnim vokalom dao dodatnu emociju pjesmi i spotu koja će vas šarmirati i osvojiti ``na prvu``. Spot je sniman u Njemačkoj i uistinu je nešto posebno na našem muzičkom tržištu, a isti je radila ekipa Hayat Produkcije. 

 

- ``Dugo sam tražio lokaciju koja bi bila odgovarajuća, jer kad se priča o Ćupriji i nekoj neuspješnoj ljubavi, onda je potrebna jedna stara Ćuprija i uspio sam naći jednu iz 1600 godine. Imam osjećaj da ona krije razne čari, priče, sreće i nesreće koje su se desile. Ja hvala dragom Bogu imam prelijepu kćerku, tako da mi ne trebaju statisti, manekeni, ona je za mene manekenka, i isto tako imam prelijepog i predivnog zeta, a porodica mi je uvijek na prvom mjestu, tako da će mi se oni pojaviti u spotu``, kaže Edin Hadžipašić. 

 

Edin će pored Ćuprije, koju je već predstavio i u čijem spotu možemo uživati, radio i pet novih pjesama, a kako voli balade možemo očekivati nešto što će kod emotivaca izazvati lavinu oduševljenja. Dovoljno je samo reći da je dvije pjesme radio Peđa Medenica, tako da je pred nama pravo iznenađenje. Kako Edin kaže, pjesme neće izbacivati u sistemu albuma, već kao singlove, a da će se Edinov vrhunski vokal i emocija odlično uklopiti u cijelu priču nema sumnje. Do tada uživajmo u Ćupriji.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.