x

PORODIČNA DRAMA UČESNICE FARME: Gabrijeli Pejčev otac umro na rukama!

Pjevačica Gabrijela Pejčev ušla je u „Farmu“ kao još jedna lijepa, mlada pjevačica, ali je za tri mjeseca boravka tamo uspjela da otkrije mnoge intrigantne stvari o sebi, ali i da pokaže da umije da se brani, a ponekad i da napada. 

Dodatnu nervozu i sukobe donio joj je ulazak njenog bivšeg dečka Semira Džankovića, koji je zbog nje svojevremeno nakratko ostavio porodicu i živio s njom. Svakodnevni sukobi s pjevačicom Majom Nikolić, koja joj je donedavno bila najbolja prijateljica, izvlače iz Gabrijele ponekad najniže nagone i ne baš prijatne uvrede. Njena „ljubav“ s početka „Farme“, maneken Rade Lazić potpuno se povukao i stavio tačku na njihov odnos.

 

Gabrijelina majka Slavica u video-poruci koju joj je poslala priznala je da joj kćerka veoma nedostaje, te da bi voljela da što prije napusti imanje i vrati se kući. Kada smo je pozvali, mama Slavica nam je ispričala.

 

- Ne mogu više da je gledam tamo. Veoma mi nedostaje. Strašno je to što joj se dešava, ipak je ona mlada djevojka. Ne mogu da vjerujem da je Maja Nikolić toliko napada, a predstavljala se kao njena prijateljica. Mada, moram da priznam, ja od samog početka nisam bila za njihovo druženje - kaže Gabrijelina majka, a o odnosu svoje kćerke s Radetom Lazićem kaže:

 

- Ne znam šta bih rekla. Iskrena da budem, nemam ništa protiv njega, ali ni sama nisam sigurna šta se to među njima dešava - kaže Slavica, koja za bivšeg Gabrijelnogog dečka Semira nije imala lijepe riječi.

 

- U početku nisam znala da je moja kćerka s njim u vezi. Kasnije mi je Gabrijela sve ispričala, ali ni ona tada nije znala da je Semir oženjen. Ispostavilo se da on ima svoju porodicu i ja sam bila šokirana. Ipak, Gabrijela se zaljubila, on se zaljubio i niko nije mogao protiv toga. Kada sam saznala, govorila sam joj da ga ostavi. On je stalno dolazio kod nas, a tada sam i njemu pričala da ostavi Gabrijelu. Međutim, nije slušao - kaže gospođa Pejčev i nastavlja:

 

- On je sramota za jednog muškarca kada je mogao da uđe u rijaliti i da priča sve one gadosti koje nisu tačne. Zaista nema komentara za njegovo ponašanje - rekla nam je mama Slavica.

 

Gabrijela je u jednom razgovoru sa Stanijom Dobrojević u „Farmi“ otkrila da je poslije smrti oca „potpuno poludjela“. Tada joj se „sve skupilo“, pa je zbog cijele situacije u porodici i veze sa Semirom, otkrila je Gabrijela tada, ošišala svoju bujnu kosu. Mama Slavica je potvrdila sve što je njena kćerka ispirčala pred kamerama.

 

- Istina je to što je ispričala. Imala je prelijepu dugu kosu, koju je ošišala. Valjda je mislila da će time riješiti sve probleme. U pubertetu je imala ozbiljnih zdravstvenih problema kada joj je neurolog otkrio da ima epilepsiju. Dolazilo je do nekih prekida u mozgu, što je stvorilo ozbiljne posljedice. Još tada joj je neurolog savjetovao da se ne nervira jer je bila na terapiji dugoj četiri godine. I sada imam strah kada je gledam u „Farmi“ ako se nervira - kaže Slavica, koja priznaje da je smrt oca Gabrijela najteže podnijela.

 

- Bila je vezana za njega. Jako ga je voljela i mislim da nikada neće preboljeti njegovu smrt. Njih dvoje su bili izuzetno vezani. On je svuda išao s njom. Kada je počela da pjeva, vozio ju je na nastupe, vraćao kući. Ali eto, teška bolest ga je oborila u krevet. Otkriven mu je rak pluća i devet mjeseci je proveo u bolnici. Gabrijela se nije odvajala od njegove postelje. Bukvalno joj je umro na rukama - kaže Slavica.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.