x

PORUKE KOJE LEDE KRV U ŽILAMA: Misteriozna žena na Fejsbuku slavila smrt ubijenog advokata Nemanje (26)!

Nekoliko sati nakon ubistva advokata na jednom profilu na Fejsbuku pojavili su se komentari u kojima uz tekst o ubistvu Stojanovića piše kako je „danas divan dan“. Na osnovu poruke zaključuje se da je bizarne poruke ostavila ženska osoba, ali taj profil je u toku jučerašnjeg dana ugašen, a policija istražuje ko se iza njega krije.

``Nošen mjesečevom sijenkom, prošao je zabrinut i obazriv. Drveće je zviždalo te noći, pjevajući pjesmu tuge i žalosti. I sve što je vidio bio je bljesak... Danas je divan dan! Nekako čistiji, slobodniji, opušteniji, a ja inspirisana i totalno romantična``. Ovim tekstom na spornom profilu, koji istražuje policija, iskomentarisana je vijest o ubistvu Nemanje Stojanovića.

 

Da stvar bude još bizarnija, osoba koja se krije iza ovog lažnog profila, u opisu je napisala: ``Vuk ništa ne traži od tebe, jedino ako ga satjeraš u ćošak``.

 

Na profilu su juče podijeljeni još neki bizarni statusi u kojima se gotovo likuje smrt mladića i na neki način stavlja do znanja da njegova smrt ima veze sa njegovim ocem.

 

Policijska istraga ide u nekoliko pravaca, a jedan od njih je i da je nesretni mladić likvidiran kao osveta njegovom ocu zbog nekog od slučajeva kojima se bavio.

 

Posljednji status objavljen na ovom profilu bio je juče popodne i glasio je ovako:

 

``Lovačke, kasapinske i pravničke kuće se zatiru. Nije na odmet da se to zna.``

 

Policiji je juče prijavljeno postojanje ovog bizarnog Fejsbuk profila i ubrzo nakon toga profil je obirsan sa Fejsbuka, a policija istražuje ko se iza njega krio i da li je u pitanju nečija neslana šala ili pak poruka ubice.

 

Podsjetimo, mladi jagodinski advokat Nemanja Stojanović (26) ubijen je u utorak rano ujutro sa četiri hica, oko tri sata, ispred zgrade u kojoj je stanovao.

 

Nemanja je sin poznatog jagodinskog avokata Milovana Stojanovića, a jedan od slučajeva u kojima je bio angažovan je i slučaj brutalnog silovanja starice 2014. godine.

 

Prema prvim informacijama, nepoznati napadač sačekao je Stojanovića sakriven u ulazu višespratnice i u njega ispalio četiri metka.

 

- Likvidacija se desila oko 2.45. Ubica je Stojanoviću ispalio dva metka u stomak, a sa dva ga je ovjerio u glavu. Nakon toga je pobjegao u nepoznatom pravcu - kaže naš izvor i dodaje da zgrada ispred koje se desilo ubistvo, kao ni okolne zgrade, nema video-nadzor.

 

- Očevidaca nema jer su komšije shvatile da se nešto dešava kada su čule pucnje, koji su ih trgli iz sna. Nakon toga su vidjeli mladića u lokvi krvi kako leži ispred zgrade i pozvali su Hitnu pomoć i policiju - ispričao je izvor.

 

Motiv brutalne likvidacije mladog advokata zasad je nejasan, a u Jagodini su počele da kruže dvije priče.

 

- Prema jednoj, Nemanja je ubijen greškom, jer u njegovoj zgradi navodno stanuje mladić koji se bavi kriminalom i vozi isti „audi“ kao Stojanović. Prema drugoj, koja je manje vjerovatna, Nemanjino ubistvo navodno je opomena njegovom ocu - kaže naš sagovornik.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.