x

POSLIJE 18 GODINA: Poznata voditeljka tužila oca svojih sinova!

Dragana Katić uvijek je isticala da joj ne pada teško to što je samohrana majka dva sina, međutim, poslije njihovog punoljetstva voditeljka je odlučila da je krajnje vrijeme da i njihov otac podnese dio tereta, pa ga je tužila za sve neisplaćene alimentacije!

Naime, kako „Alo!” saznaje, Katićeva je presavila tabak nakon što je pričala sa svojim sinovima Bobanom i Bojanom, koji su je podržali u namjeri da istjera pravdu.

 

- Dragana dječacima nikada nije govorila loše o njihovom ocu i trudila se da oni sve vrijeme budu u kontaktu sa njim, kada god je on to želio. Ipak, činjenica je da je i materijalna i svaka druga odgovornost tokom njihovog odrastanja i školovanja sve vrijeme bila na njoj - kaže naš izvor blizak TV zvezdi i dodaje:

 

- Ona se zaista nikada nije žalila, baš zato što nije ni imala namjeru da se udaje za oca svojih sinova, zato u javnosti nije ni otkrila ko je on. Dakle, on je bio u potpunosti zaštićen, međutim, kako nikada nije osjetio potrebu da Bobanu i Bojanu pruži ono što im po zakonu pripada, shvatila je da bi se ogriješila o njih kada ga ne bi tužila. Nakon što im je sve objasnila, oni su je podržali i proces je počeo - zaključio je naš sagovornik, čije riječi je  potvrdila i voditeljka.

 

- Mogu samo da kažem da je proces već u toku i ništa ne bih dodala, ni oduzimala. Naravno da je teško biti samohrani roditelj, kako nije. Ipak je drugačije kada su tu dva roditelja, ali ja sam tako odlučila - rekla je Katićeva, a na naše pitanje zbog čega je čekala da joj deca postanu punoljetna kako bi se odlučila na tužbu odgovorila je:

 

- To sve ostaje na sudu jer nije u redu da pričam zbog druge strane.

 

Voditeljka je na tu temu bila nešto rječitija u emisiji „Poslije ručka” na TV „Hepi”, u kojoj je, između ostalog, objasnila zašto se odlučila na tužbu.

 

- Ako krenemo djeci da objašnjavamo da zakonski možeš neke stvari da regulišeš, ti ćeš dobiti novu generaciju mladih ljudi koji znaju svoja prava i obaveze. Da su moji roditelji bili razvedeni, ja sam sigurna da moja majka ne bi tražila alimentaciju, da se ne bi sudila, jer bi to bila sramota. Ja sam obrnut slučaj jer sam svoju djecu uvela u cijelu priču. Kada su napunili 18 godina, pitala sam da li hoće da uđu u priču, oni su pristali, pitala sam zbog čega i oni su naveli. Oni su sada punoljetni i on će da ode i da potpiše svoju izjavu. Sam će da uđe i zakleće se da će govoriti istinu. Izađi pred zakon i kaži istinu. Ako dobiješ, dobiješ, ako izgubiš, izgubiš, ali ćeš u svakom slučaju naučiti nešto - rekla je voditeljka emisije „Nikad nije kasno”.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.