x

POSLIJE SKANDALA SA IMOVINOM, ĐURIŠIĆKIN SIN NASTAVLJA DA OTKRIVA PORODIČNE TAJNE: Želim da svi znaju istinu, Snežana izdržava i OVU ŽENU!

Marko Gvozdenović iznio je u javnost još jedan detalj svađe sa svojom majkom Snežanom Đurišić, koja ga se odrekla i istjerala iz kuće.

On za Kurir otkriva da je ljut na folk zvijezdu zato što izdržava njegovu bivšu suprugu Đurđu, pa pomoću novca manipuliše i njom i njihovom djecom, a od njega, kako ističe, pravi nesposobnog muškarca.

 

- Svi misle da moja porodica živi sa Snežanom. Želim da se zna istina. Đurđa već tri i po godine, koliko ima od našeg razvoda, ne živi kod nje. Boravi kod svojih u Vrčinu i tamo je s našim klincima, a ja stanujem kod kuma - ističe Marko i dodaje:

 

- Takođe, želim da naglasim da moja žena nije anesteziolog, kao što se priča, i da sve priče koje su navodno davale komšije nisu tačne. Koje komšije i prodavačice? Da se moja bivša žena pitala, odavno bismo otišli od Snežane, ali ja nisam htio da ostavim majku. Na kraju sam pojeo go*no. Njih dvije su ostale u korektnim odnosima zbog djece i siguran sam da šuruju zbog nekih stvari jer je Đurđa naivna, a ova voli da gazduje. Keva mi se prije zaklela da hoće da pomaže djeci dok je živa. Zbog toga sam se i posvađao s njom. Molio sam je da to ne radi. Uvijek je insistirala: „Ljubi te majka, ja ću.“ Sad svojom parama manipuliše njima. Ne znam da li bih se pomirio sa Snežanom, mnogo je tvrdoglava i ovo je sve boli, kao i mene, mada sam ja oguglao - kaže Gvozdenović i dodaje da je i njegova sestra Maja, koja živi u Americi, na majčinoj strani.

 

- Sestra me je zvala da se svađa zbog ovog što radim majci, a ja joj kažem:

 

„Izvini, Majo, pošalji mi pare za stan, pa ćemo da pričamo“, a ona počne da se smije. Meni pare ne trebaju, ali moram nešto da joj kažem. Nema govora o tome. Volim je i pozdravljam nju i njenog supruga - kaže Marko.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.