x

POSLJEDNJE RIJEČI MOMKA, DJEVOJCI KOJU JE UBIO VOZ: Toliko te volim da bez tebe neću da živim!

Dragana Vasić (25) iz sela Straža kod Loznice, koju je udario teretni voz dok je svog dečka Željka Lazarevića (24) iz Novog Sela pokušavala da skloni sa pruge, sahranjena je danas u 13 sati na lokalnom groblju u selu Straža. U toj nesreći teže je povrijeđen njen dečko Željko Lazarević, dok je njena sestričina K. M. (16) zadobila lakše povrede.

Kako nezvanično saznajemo, neposredno prije tragedije Dragana je sa sestričinom i Željkom došla na prugu da se nađe sa prijateljima. Svi su ponijeli alkoholna pića i zabavljali se do jutarnjih sati. Prema pričama mještana, Željko i Dragana su neposredno prije tregedije počeli da se raspravljaju zbog ljubavnih problema.

 

U jednom trenutku Željko je stao na prugu i rekao: „Toliko te volim da bez tebe neću da živim!”

 

Nesretna djevojka je skočila i počela da vuče Željka za ruku, pokušavajući da ga skloni sa pruge. Međutim, ubrzo se oglasio teretni voz, koji je bio sve bliže. Dragana ga je uporno vukla, ali je on nju iznenada zagrlio toliko jako da nije mogla da mu se odupre. Jedan od vagona je zakačio i Draganinu sestričinu, koja je pokušavala da joj pomogne - navodi očevidac ove nesreće, koji je još u šoku.

 

Željkov iskaz, kao i svjedočenje mašinovođe i ostalih svjedoka biće ključni za rasvetljavanje cijelog događaja.

 

- U selu se prepričava nekoliko verzija tragedije. Jedna od njih je da su momak i djevojka navodno odlučili da se zajedno ubiju.

 

Porodica nastradale Dragane demantuje takve glasine i tvrdi da je ona nastradala dok je pokušavala da skloni Željka sa pruge. Selo svašta priča.

 

Djevojčica koja je bila prisutna priča nepovezano i neprekidno plače. Koliko smo shvatili iz priče njenih prijatelja, Dragana nije htjela da se ubije. Nismo još smogli snage, niti smo stigli da pričamo sa Željkom i pitamo ga šta se tačno dogodilo - kaže jedan od Vasićevih rođaka i navodi da Draganu život nimalo nije mazio.

 

Željko Lazarević je u nesreći zadobio dva prelomo i uskoro bi trebalo da bude pušten na kućno liječenje.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.