x

POSVAĐAO SE SA ZARUČNICOM ZBOG POKLONA ZA NJENU PORODICU: Kada je ušla u stan...

Vatrogasac se objesio kod kuće nakon svađe sa zaručnicom oko blagdanskih poklona za njenu porodicu. James Bruff je radio dva posla kako bi sastavio kraj s krajem, ali mu je nestalo gotovine nakon što je izgubio nekoliko dnevnica jer su vatrogasci štrajkovali.

29-godišnjak je trebao oženiti zaručnicu s kojom je bio već devet godina i imao dva sina, ali se sve više brinuo zbog finansija.

 

Njegovo tijelo pronašli su zaručnica Hayley Payne i dva sina, u dobi od 1 i 5 godina, kad su se vratili u stan.

 

Ovaj vatrogasac jednom je dobio nagradu za hrabrost od gradonačelnika Londona, kada je spasio ženu i njeno dijete iz plamena. Međutim, tokom istrage se doznalo da nije mogao zaraditi dovoljno novca kako bi izdržavao svoju porodicu, pa je našao još jedan posao, vozača dostave za Tesco.

 

Iako je radio dva posla, stalno su se borili kako bi platili sve račune. Na dan samoubistva par se posvađao oko novca, pa je žena izašla s djecom vani kako bi se malo smirili.

 

– Dogovorali smo se šta da radimo, pa smo razgovarali o tome da spremimo blagdanske poklone za moju porodicu, jer smo njegovima već pripremili poklone. Bio je zabrinut zbog plaćanja, hoće li biti novca na vrijeme za hipoteku i to se pretvorilo u veću svađu. Na kraju je bio jako uznemiren. On nikada nije vikao, sav bijes zadržavao je u sebi. Moje posljednje riječi upućene njemu su bile: “Idem, treba mi prostora. Razgovarat ćemo kad se vratim”.

 

Međutim, kad se vratila u stan s dječacima, pronašla je supruga obješenog na vrata dnevnog boravka. Uprkos njenim pokušajima da ga spasi, ljekari su mogli samo proglasiti smrt.

 

Kada je njegov otac čistio Jamesov ormarić na poslu, pronašao je majicu s otiskom ruke mlađeg sina, a James je također sačuvao i snimke ultrazvuka oba sina.

(Doznajemo.com/D.Z.)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.