x

POTPISALI RAZVOD, ADVOKATI U NEVJERICI! Ana tražila 500 eura, Rasta rekao NE! Ne vjerujemo koliku alimentaciju će plaćati reper! (FOTO)

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta nakon godinu dana braka potpisali su sporazumni razvod. Njih dvoje su od sada definitivno rastavljeni i više nemaju nikakve veze jedno sa drugim.

Reper je dao kćerki Tari i Ani ogromnu alimentaciju u iznosu od 2000 eura. Advokat Borivoje Borović kaže da u svojoj dugoj karijeri nije video ovako fin razvod.

 
 
- Tačno je da je juče potpisan sporazumni razvod braka između Ane Nikolić i Stefana Đurića. U svojoj dugoj pravničkoj karijeri još nisam vidio tako fin razvod. Razveli su se zbog neslaganja u karakterima, ali su se lako složili u svemu pošto im je najvažnije da dijete ne trpi posljedice njihovog rastanka. Ana jeste tražila da alimentacija iznosi 500 eura ali je Rasta insistirao da bude 2.000 eura, a imovinu da ne dijele. Dijete će živjeti sa majkom, otac će moći da je viđa svaki dan na sat vremena ili da je uzme na cijeli dan kada se tako prethodno dogovore - rekao je Borović.
 
 
Podsjetimo, Ana Nikolić se nedavno oglasila otvorenim pismom u kom je navela da je razvod njen najveći poraz, kao i da za Rastu nikada neće reći nijednu ružnu riječ.
 
 
Nakon pjevačice se oglasio Rasta, i to na isti način. Reper je u pismu napisao da je Ana divna majka i da će je uvek voljeti, a starateljstvo nad njihovom kćerkicom, kako su mediji prenosili, biće sporazumno.
 
(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.