x

POTPUNO NOVI MIRZA SELIMOVIĆ: Zvezda Granda opravdao pobjedu, oduševićete se kada vidite OVO!

Jedan od talentovanijih izvođača Grand produkcije i pobjednik popularnog takmičenja ``Zvezde Granda`` Mirza Selimović potpuno je raspametio svoju publiku novom pjesmom ``Ne dolazi u snove``, koju su za njega napisali Sale iz Tropico Banda i Dragan Brajović Braja. Vrhunac svega je spot, koji jednostavno ne smijete propustiti, a evo i zašto...

Kada je prije nešto više od mjesec dana predstavio pjesmu ``Ne dolazi u snove``, Mirza Selimović je izazvao samo pozitivne komentare. Pjesma koja jednostavno podiže na noge i popravlja raspoloženje je oduševila mnogobrojne poštovaoce njegovog rada. 

 

Numera koju je Mirza predstavio donosi nam potpuno novu energije mladog pjevača, a glasom slavuja, kako vole da kažu njegovi fanovi, iznio je ovu pjesmu na pravi način. To je bio razlog da Mirza snimi i spot, koji je uradio u jednom beogradskom studiju i za tu priliku angažovao prijatelje, ali i manekenke koje su se već pojavljivale u njegovim spotovima.

 

Spot je rađen u produkciji Toxic, a Ekskluziva.ba portal vam donosi premijeru istog. Također, Mirza će kroz mjesec dana predstaviti još jedan spot, i to za baladu ``Boliš me``.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.