x

POTRESNA ISPOVIJEST JELENINOG NAJBOLJEG DRUGA: Sanjam kako me pita: `` Gorane, zašto sam ubijena nedužna?``

Goran Doljančević, najbolji drug i menadžer brutalno ubijene Jelene Krsmanović Marjanović, u ispovijesti za „Alo!” otvoreno govori o tajanstvenom dijelu svog života i otkriva da je nekoliko puta sanjao pjevačicu i da ga je tada pitala zašto je ubijena!

On se do detalja sjeća svojih snova u kojima se pojavila Jelena, navodi da su scene bile veoma upečatljive i da je proživio pravu dramu, jer je gledao kako je vreba nepoznata žena baš u trenutku dok ga ona pita zašto je žrtva zločina!

 

- Jecu sam sanjao nekoliko puta. Prvi put je samo ćutala. Ležali smo na travi i oboje smo ćutali. Sljedeći put kada sam je sanjao, bila je veoma lijepa, dotjerana i našminkana, ali nije bila sretna! Pitala me je: „Goranče, šta se ovo desilo? Zar da stradam ni kriva ni dužna, na ovakav način?” Onda joj otpozadi prilazi žena u namjeri da je napadne i tu se moj san završava! Ne vidim lice te žene. Sljedeći put sam je sanjao nedavno, baš dan prije njenog rođendana, u avgustu. Pjevala je svoje stare pjesme... Nije prestajala da pjeva. Nismo pričali, samo se smijala i bila je mnogo lijepa - preplavljen emocijama nam prepričava snove Goran Doljančević.

 

On kaže da se na početku njihove poslovne saradnje rodilo čisto prijateljstvo. Počeli su da se druže i išao je sa njom na sva snimanja jer je vidio da joj treba moralna podrška.

 

- Bilo je mnogo teško da joj zakažem gostovanja kada je odlučila da se vrati na scenu, jer su mediji bili zainteresovani isključivo za poznate i popularne pjevače. Kada smo promovisali pjesme i kada smo kucali na sva moguća medijska vrata, uglavnom smo nailazili na negodovanje. Sjećam se da je urednik jedne kratke, ali vrlo gledane TV emisije rekao da „Jeca ne smije da priča”. Tada smo snimali prilog sa Nadom Topčagić, najavu Nadinog i Jecinog dueta. On je poslao ekipu, ali je zabranio da Jeca daje izjave, tako da su snimali samo Nadu dok priča i njih dvije dok vježbaju - otkriva menadžer i navodi ko joj je najviše pomogao.

 

- Maja Marijana je obožavala Jecu. Preko nje sam uspio da ugovorim nekoliko emisija. Maja je govorila: „Dolazim vam u emisiju ako sa mnom krene i Jeca!” Jovana Tipšin je veliki čovjek. Kada sam je pozvao da je zamolim da snimimo novogodišnji prilog za KCN, odmah je rekla:

 

„Jeca je lijepa, lijepo pjeva, nek se pakuje i neka dolazi.“ Jeca je obožavala Sonju Mitrović Hani. Dosta joj je pomogla kada se vratila na scenu. Davala joj je haljine svoje kćerke, jer su Jeca i ona bile iste građe. Tako je uvijek imala prelijepe haljine, a nije morala da se baca u dodatni trošak. Obožavala je Nadu Topčagić, to je bilo obostrano. Jednom prilikom Nada i ja smo se sreli na nekoj proslavi i zvali smo Jecu usred noći da joj kažemo da nam nedostaje! Puštali smo joj djelić atmosfere sa proslave i pjevali u slušalicu. Njih dvije su neposredno pred tragediju snimile duet, ali, po svemu sudeći, pjesma će ostati zaključana u tom studiju - kaže Goran.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.