x

POTRESNA ISPOVIJEST SESTRE UBIJENE MAJE: Kad mi je Marko stavio razbijenu flašu pod grlo, vidjela sam da je on zvijer spremna da ubije!

Branislava Katanić, sestra ubijene Maje Đorđević, koju je muž Marko Nikolić zaklao ispred Centra za socijalni rad, a sina ubio, u ispovijesti za Kurir TV kaže da je ubica Marko Nikolić u više navrata prijetio njoj i užoj familiji. Za svirepo ubistvo sestre saznala je juče iz medija.

``Inicijali M.N. i M.Đ. i maloljetno dijete od pet godina, dječak, šta je drugo nego to... I onda čitam dalje onaj izvještaj šta je pisalo, kako je zadavio dijete, bacio ga, kako je nju izbo nožem... Kako je ona skočila na njega da otme dijete, kako je radniku jednom odsjekao obraz, drugom prst. Kažu da je toliko krvi bilo, jer joj je presjekao arteriju``, u suzama je jedva progovorila sestra ubijene Maje.

 

Nesrećna sestra objašnjava da je Nikoilić njenu porodicu uništavao od 2009. godine kada je ostvario prvi kontakt sa njenom sestrom Majom.

 

- Poslije dva mjeseca viđanja, on je Maju na našem pragu makazama posjekao i ošišao joj pramen kose. Nismo ga prijavili jer je on s jedne strane odmah nakon toga počeo da se izvinjava Maji i da je moli da joj oprosti, s druge strane meni je slao svog prijatelja da mi prijeti da će ih sve zaklati - priča potresena sestra ubijene žene.

 

Ona dodaje da je Maja prestala da se viđa s njim, ali da je ubrzo monstrum uspio da izgladi odnose i da privoli Maju da bude ponovo s njim.

 

- Viđali su se i dalje, tri abortusa je Maja imala dok nije ostala trudna sa Mihajlom. Za sve to vrijeme on je nju fizički i psihički maltretirao, ali je zadržavao nekako uz sebe. Moje i mamine molbe, dok je mama bila živa, Maja kao da nije čula. Taj monstrum mi je prvo ubio majku jer je žena preminula zbog stresa koji je preživljava zbog Maje - priča Branislava.

 

Prema njenim riječima, Nikolić je pokušao i nju da ubije 2013. godine za Božić i to 12 dana nakon što je Mihailo rođen.

 

- On i Maja su sa bebom bili ovdje. Posvađali smo se i on je počeo da lomi sve po kući. U jednom trenutku polomio je flašu i stavio mi je pod grlo i prijetio. Tada sam ustvari vidjela da je on zvijer koja je zaista spremna da ubije. Maju je pretukao i natjerao je da sa bebom pođe sa njim u njegov stan. Dva dana kasnije Maja je sa masnicom na glavi došla kući. Monstrum je poslije ponoći pretukao i izbacio na ulicu, a bebu zadržao. Zvao je da joj preko spikerfona pušta kako beba plače - priča uplakana žena.

 

Ona dodaje da su tada otišle i prijavile policiji nasilje u porodici, a suđenje do danas nije okončano.

 

- Sa policijom smo otišli da uzmemo Mihajla i protiv njega je pokrenut krivični postupak. U maju ove godine bilo je prvo ročište, a danas je trebalo da bude drugo. Monstrum je ubio i nju i dijete dan ranije. Sve je smišljeno radio i ubio ih je jer je znao da će završiti u zatvoru. Čula sam da je Mihajla poluživog donio u Centar za socijalni rad i da ga je onako malenog bacio na pod kada mu je Maja prišla. Potom je izvadio nož i počeo da je ubada. Istrčala je iz zgrade ali je on sustigao ko zna koliko je puta ubo. Rekli su mi da joj je nožem probio arteriju - jecajući od bola objašnjava Branislava.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.