x

POTRESNI DETALJI UŽASNE TRAGEDIJE: Brat (11) pregazio sestru (7), umrla u majčinom naručju!

UB - Sedmogodišnja Marijana Janković iz Čajetine poginula je na Đurđevdan, u selu Murgašu kod Uba, kada su na nju, vozeći motor, naletjeli stric Vladan Kuzeljević (40) i rođeni brat M. J. (11). Nesreća se dogodila naočigled Marijanine majke Dragane, a teško povrijeđena djevojčica preminula je u njenom naručju.

Marijana je u nedjelju s roditeljima i dva brata došla iz Čajetine na slavu kod rođaka, porodice Kuzeljević. Drama se odigrala oko podneva u dvorištu.

 

Izgubio kontrolu

 

- Vladan je nedavno kupio kvad, motor na četiri točka. U jednom trenutku krenuo je da provoza sina od njegovog brata od tetke sa Zlatibora. Za to vrijeme Marijana je stajala uz ogradu i posmatrala vožnju strica i brata. U jednom trenutku dječak je povukao ručicu od gasa, vjerovatno iz neznanja ili radoznalosti. Tada je Vladan izgubio kontrolu nad četvorotočkašem i u punoj brzini prvo udario u djevojčicu, a potom u ogradu - pričaju komšije i dodaju:

 

- Majka Dragana je sve to gledala. Ona je pritrčala i uzela kćerku u naručje, ali djetetu nje bilo spasa. Marijanin otac Duško je u trenutku nesreće bio u kući, ali čim je čuo šta se desilo, istrčao je da joj pomogne. Sve je bilo uzalud.

 

Vladan je teško povrijeđen jer je skočio kad je primijetio da će motor udariti dijete.

 

- Verujem da je skočio da je skloni, pokušao je da je spasi, ali nažalost nije uspio - priča naš sagovornik.

 

Kako kažu komšije, u nedjelju su se čuli jauci i kuknjava, koji su odzvanjali zaseokom u kojem žive Kuzeljevići.

 

- U kući Vladana Kuzeljevića su njegovi roditelji. Jedan sjedi na jednom krevetu, drugi na drugom, slomljeni od bola i tuge. Molim vas, nemojte ih dirati, u lošem su stanju, pod lijekovima, već je intervenisala Hitna pomoć, ljudi su u šoku zbog svega što ih je snašlo - kazao je komšija.

 

Zavijeni u crno

 

U naselju Ceten iznad Čajetine, gdje je mala Marijana živjela sa četvoricom braće i roditeljima, juče je bio muk. U kuću su dolazili najbliži prijatelji, rođaci, komšije da izraze saučešće, nevjericu i tugu...

 

- S majkom, ocem i sestrinim kovčegom došao je u Čajetinu. Svi su sada tu... - ispričao je rođak.

 

Kako saznajemo, vozač kvada Vladan Kuzeljević zadobio je teške povrede i najpre je zbrinut u valjevskoj bolnici.

 

- Pacijent je zadobio frakturu butne kosti, van životne opasnosti je i upućen je u Beograd - kažu u bolnici. Protiv njega je podnijeta krivična prijava za teško djelo protiv opšte sigurnosti.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.