x

POTRESNI VAPAJ DJEVOJKE MARINKA MADŽGALJA: Voljeni moj Maki, fališ beskrajno!

Godinu dana nakon preranog odlaska glumca Marinka Madžgalja navršilo se juče, a kraj njegove vječne kuće na Bežanijskom groblju okupili su se njegovi roditelji, djevojka Lana Sekulić i mnogobrojni prijatelji i kolege.

Madžgaljova majka Mirjana držala se čvrsto za svoju kćerku i Lanu tokom cijelog opela. Svaki put kad bi joj neko od Marinkovih prijatelja prišao, jedva je progovarala kroz jecaje. Sloboda Mićalović i Milena Vasić nisu uspjele da zadrže suze dok su im prilazile i čvrsto su ih zagrlile.

 

Da vrijeme ne ispunjava prazninu nakon gubitka velikog prijatelja, svjedoče Ognjen Amidžić, Andrija Milošević i Nenad Jezdić, koju su nemo stajali kraj njegove vječne kuće.

 

Povodom godinu dana od smrti njihovog voljenog, porodica je dala čitulju, a to je učinila i Lana, s kojom je bio u vezi nekoliko godina.

 

- Sve podsjeća na tebe: Beograd, motor, more, prijatelji, gitara, pozorište... Kako živjeti bez tvog osmijeha? Najljepši dio nas otišao je s tobom. Kako popuniti prazninu koju osjećamo? Boli što nisi uspio da dosanjaš svoje snove. Znaš koliko te volimo, ali nikada nećeš saznati koliko nam nedostaješ. Maki, mnogo nedostaješ - piše u čitulji porodice, dok je Lana napisala:

 

- Voljeni moj Maki, fališ beskrajno.

 

Novinarka i nakon godinu dana ne može da se pomiri sa gubitkom svog partnera i velika je podrška njegovoj majci. Tokom opela stajala je kraj nje, nijemo, skrivajući oči iza tamnih naočara.

 

Glumčeva bivša supruga Dubravka Mijatović nije došla na opelo, ali ona skoro svakodnevno vodi osmogodišnju kćerku Saru kod bake kako bi joj pomogla da lakše prebrodi gubitak sina. Na groblju su bili i Goran Sultanović, Caci Mihajlović, Milica Mihajlović, Branimir Brstina, Tamara Krcunović, Jelena Đokić, Aleksandar Srećković...

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.