x

POTRESNO! KĆERKA (12) UBIJENE BILJANE SKRHANA OD BOLA: Mama, mama... Hoću moju mamu!

Biljana Mijatović (30), koju je na rođendan nožem u grudi ubio nevjenčani suprug Siniša Radovančev (50), sahranjena je juče na Novom groblju u Pančevu. Na vječni počinak ispratili su je otac, kćerka, rođaci, prijatelji i komšije.

Jezivo ubistvo, podsjetimo, dogodilo se u utorak oko 18 sati, nakon žustre svađe para koji je bio u vezi oko dvije godine. Da zlo bude veće, Biljana je prije dvadesetak dana po drugi put postala majka, a u stanu su u vrijeme ubistva bile tek rođena beba i njena dvanaestogodišnja kćerka iz prvog braka.

 

Njeni jecaji juče su odjekivali grobljem, a stravičan prizor nikog nije ostavio ravnodušnim.

 

- Mama, mama... Hoću moju mamu - odjekivao je dječji plač iz kapele, ali je ubrzo poslije toga djevojčici pozlilo, te su je rođaci izveli napolje.

 

- Jadno dijete... Bila je u stanu, ali ni ona ne zna zbog čega su se Biljana i Siniša posvađali. Rekla je da je čula svađu koja je trajale neko vrijeme, a potom i vrisak majke. Ubrzo poslije toga je stigla policija. Ona je zbrinuta kod očeve majke, a bebu je uzeo Centar za socijalni rad - rekao nam je jedan od Biljaninih poznanika.

 

On ističe da se šokirao kad je čuo da je Radovančev uhapšen zbog ubistva.

 

- Djelovalo je da se vole. Imali su para. Siniša je imao nekoliko automobila, ni u čemu nisu oskudijevali. Sjedio sam s tim čovjekom više puta. Bez obzira na to što sad pričaju da je bio prek i nasilan, nikad ne bih rekao da može ovako nešto da uradi. Biljana je imala problema u prvom braku. Suprug ju je maltretirao, tukao ju je, ali sam mislio da je u ovoj vezi sve kako treba - priča poznanik koji je juče bio na groblju u Pančevu.

 

Biljaninoj sahrani prisustvovali su i školski drugovi njene kćerke. Svi oni juče su tješili djevojčicu, koja se nije odvajala od majčinog kovčega. Njihovi zagrljaji i suze svima su ledili krv u žilama.

 

- Hoću kod moje mame, pustite me - vrištala je neutješno djevojčica dok su grobari spuštali kovčeg u raku.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.