x

POZNATA GLUMICA OTKRILA: ``Gotovo je... rak koji imam proširio se na jetru i pluća, odustajem od hemoterapije``!

Slavna glumica odlučila je da prestane svoju borbu sa agresivnim kancerom debelog crijeva koji joj je dijagnosticiran. Kazala je da više nema namjeru ići na hemoterapije i da će čekati smrt…

Glumica Lynda Bellingham (66) koja se proslavila ulogom u televizijskom showu “Loose Women” i ulogama u reklamama, kazala je da u potresnoj ispovijesti da je bolest ušla u terminalnu fazu.

 

Prema procjenama, ostalo joj je još nekoliko sedmica života, a glumica se nada da će imati priliku provesti još jedne novogodišnje praznike i vjeruje da bi mogla umrijeti u prvom mjesecu iduće godine.

 

Još prošle godine ona je vjerovala u izlječenje, nakon dijagnoze kancera na debelom crijevu, ali se uprkos tretmanima, njeno stanje pogoršalo. Dosta vremena provodila je i u bolnici, a sada je odlučila da odustane od ciklusa hemoterapija.

 

Doktori joj očito ne mogu izliječiti bolest, eventualno bi mogli pokušati produžiti život, no Bellingham kaže da ne želi više ići na terapije.

 

– Osjećam olakšanje nakon to sam ovo rekla. Činjenica je da je moje tijelo počelo truliti. Želim da me se moja familija sjeća cijele. Želim da me se svi vi sjećate – zaključila je glumica u potresnoj ispovijesti.

(Doznajemo.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.