x

POZNATI SARAJLIJA NA AUDICIJI ZA ZVEZDE GRANDA ODUŠEVIO SAŠU POPOVIĆA: Pustio sam te da pjevaš cijelu pjesmu da malo uživam!

Miljenik Edina Džeke, već jako popularan pjevač u BiH je na jučerašnjoj audiciji za nove ``Zvezde Grande`` u Sarajevu oduševio Sašu Popovića. Od strane drugih kandidata, koji ga već uveliko poznaju dobio je veliki aplauz i prije nego što je bilo šta zapjevao. O njemu ne treba puno govoriti, jer se za njega već pročulo, a klubove i diskoteke puni još odavno. 

Posebno je omiljen u Sarajevu, gdje na svakom nastupu napravi sjajnu atmosferu. Osim što vrhunski izvodi numere najzahtjevnijih pjevača, vlasnik je svojih hitova, koje je snimio.

 

A, izgleda da će ih tek snimiti u Grandu, što mu je Saša Popović i predvidio. Ukoliko niste odgonetnuli o kome se radi, riječ je o Arminu Bijediću, kojeg ćemo od septembra gledati među novim Grandovim zvijezdama.

 

Bh. pjevač se prijavio na audiciju za nove ``Zvezde Granda``, a direktor Grand Produkcije je jedino njemu dopustio da otpjeva cijelu pjesmu. Na audiciji je pjevao ``Žal`` od Šabana Šaulića, a osim što je nagrađen gromoglasnim aplauzom, Saša mu je rekao:

 

-  ``Vidi, pustio sam ti cijelu pjesmu da pjevaš, da uživam malo. Jedan si od najboljih koje sam čuo do sada i za godinu dana, nadam se da ćeš biti velika zvijezda.``

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.