x

POZNATOJ GLUMICI MAJKA BILA NA SAMRTI: Ona otišla na TV i uradila nešto što je šokiralo sve!

Rumunska glumica ignorisala je molbu svoje majke, koja je bila na samrti, da se pomire, ali je zato u televizijskoj emisiji pokazala grudi i skinula donji veš. Oana Zavoranu odlučila je nositi prozirnu haljinu u trenucima dok je žena koja ju je rodila proživljavala svoje posljednje sate…

Kontroverznoj zvijezdi su novinari rekli da joj majka Marioara umire, na šta je ona jednostavno odgovorila: “Nazovite me kad umre!”.

 

Oana (41) se posvađala s majkom kad je 67-godišnjakinja rekla da je nezadovoljna ljubavnim vezama svoje kćerke i da je uzrujalo što je pričala romske vradžbine.

 

Duboko religiozna majka je osjećala da je to proturiječno njenom odgoju, pa su jedva i razgovorale.

 

Oanin ‘ugled’ se pogoršao nakon što su mediji objavili da je pokušala ucjenjivati ljekara koji joj je besplatno operisao grudi, a i svađe s majkom su bile javne. Sve se moglo dovesti u red kad je majka javno objavila da želi vidjeti svoju kćerku, ali Oana je jasno rekla da ne želi ništa imati sa staricom.

 

Marioara, koja prema riječima ljekara trpila jake bolove, ostavila je posljednju poruku za svoju kćerku, rekavši joj na televiziji da joj sve oprašta.

 

– Ne želim joj uzrokovati nikakve probleme, želim da zna da je volim. Oprostila sam joj odavno. Opraštam joj sve od momenta kad je rođena.

 

Da stvarno misli ono što kaže, dokaz je i činjenica da je Oanu imenovala jedinom nasljednicom nemalog bogatstva, koje je ona naslijedila od čovjeka za kojeg se udala nakon smrti Oaninog oca. Bogatstvo se procjenjuje na 59 miliona eura!

 

– Imam smao jednu nasljednicu. Kako mogu ostaviti novac bilo kome drugom? Imam nekoliko prodavnica, skladište i još neke stvari, to je sve za nju.

 

Posljednji puta su razgovarale pred TV kamerama kada se Oana pojavila u bolnici kako bi pitala za nasljedstvo, a majka je pitala hoće li se prestati ponašati kao stranac. Međutim, umjesto da se pomiri s majkom, otišla je na televiziju gdje je pokazala grudi, kako bi dokazala da je ponosna na svoje tijelo iako ima 41 godinu i pokazala onima koje to zanima da njene grudi izgledaju dobro nakon 7 operacija.

 

Nekoliko sati kasnije njena majka je umrla.

(Doznajemo.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.