x

POZNATU LJEPOTICU PREVARIO MUŽ: Napravio dijete drugoj!

Scott Disick je, navodno, tokom posjete jednom klubu u Arizoni, prevario Kourtney Kardashian, sa kojom je u vezi osam godina i sa kojom ima troje djece, a sada se plaši da će dobiti još jedno, ali ne sa svojom djevojkom.

Iako tračevi o Scottovoj nevjernosti nisu novost, izvori kažu da se od ovog izlaska on veoma plaši da će možda postati otac.

 

“Te večeri kada se sve dogodilo, Scott je poslao poruku toj djevojci da je pita da li je na piluli. Toliko je bio nervozan jer ne zna šta može da se dogodi”, kaže izvor. On je na žurki upoznao mnogo djevojaka, sa kojima je otvoreno flertovao i pio. Poslije samo pola sata, Scott ih je pozvao u svoj apartman u jednom hotelu gdje su nastavili da piju i šmrču kokain.

 

Djevojkama su telefoni oduzeti na ulazu kako ne bi bi bilo nikakih dokaza. Nekoliko sati kasnije, sve djevojke su otišle osim Scottove izabranice, ali tek kad se zabava završila, on je počeo da razmišlja o posljedicama. To ga, izgleda, nije spriječilo da se sa tom djevojkom opet sretne nekoliko mjeseci kasnije na istom mjestu.

 

“Još uvijek su u kontaktu, a Kourtney mu sve oprašta. Ali, ukoliko joj je stvarno napravio dijete, to bi bio kraj njihove veze. Kourtney nije glupa. Svjesna je svega što Scott radi i ima granicu do koje je spremna da sve to toleriše. Kada bi saznala šta se dogodilo u Arizoni, to bi bio kraj njihove veze, ali i i Scottovog odnosa sa djecom”, zaključuje izvor.

(tracara.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.