x

PRAVA ISTINA O DIVNI I MARKU: Dijete ostavili dedi i gluhonijemoj baki, rekli da se vraćaju za 2-3 dana, pa ušli u rijaliti! A uslovi u kojima dijete živi? Pogledajte sami!

Kada su se pojavili u emisiji DNK Divna i Marko postali su, kako se kaže, ``pravi hit``. Ništa drugačije reakcije nisu izazvali ni ulaskom u ``Zadrugu``, u kojoj su, ako je suditi po komentarima ljudi, favoriti i to upravo iz razloga jer su drugačiji.

S obzirom na to da se o njima vrlo malo zna, u namjeri da saznaju nešto više, novinari Telegrafa su se uputili  ka Svilajncu, kako bi pronašli kuću u kojoj žive, te da čuju šta njihove komšije imaju da kažu. U nastavku pročitajte i pogledajte kako su novinari doživjeli ovo iskustvo:

 

- Po dolasku, saznali smo da je njihova kćerkica Kristina kod Divninih roditelja, pa smo produžili ka selu Gložane. I imali smo šta da vidimo. Ispred malene kućice u kojoj žive Divnini roditelji sačekao nas je Toma Jovanović, Divnin otac, koji nas je ljubazno i srdačno primio u dvorište, a potom i u kuću, gdje smo se upoznali sa njegovom suprugom i malenom Kristinom.

 

Međutim, prvi šok uslijedio je već na početku razgovora.

 

Naime, Toma i njegova supruga koja je, inače, gluhonijema, nisu znali da Divna i Marko ulaze u rijaliti. Kako su im rekli, Kristinu je trebalo da ``pričuvaju dva,tri dana``. A onda su Divnu i Marka vidjeli na televiziji.

 

Ipak, prije nego što pročitate šta nam je rekao Divnin otac, i prije nego što preslušate razgovor i pogledate kako izgleda kuća u kojoj je dijete ostavljeno, moramo da kažemo da ovi ljudi daju svoj maksimum kada je briga o Kristini riječ. A dijete? Dijete je nasmijano, kao da mu ništa ne nedostaje.

 

- Divna je ovdje rođena, u toj kući. Tu ne sjedimo, to je namješteno kad dođe neko... Mahom tamo sjedimo, tamo ima televizor. Ovdje ima šporet, ima voda... Tamo nema. Ima česma. Sad, dok je još malo toplo, boravimo tamo. Poslije se prebacimo ovdje - objasnio nam je na početku razgovora Toma, pokazujući dvije male kućice u dvorištu.

 

- Prevarili su me, da ti kažem. Pitala me mogu li dva-tri dana da je pričuvam, treba da ide do Beograda, da uzme nešto. Pa, dobro, rekoh, mogu dva-tri dana... Duže ne mogu. Ja sam stariji čovjek, majka ti je malo i nesposobna... Nije mi rekla da ide u ``Zadrugu``. Vidiš ti to? To mi nije rekla uopšte... Dovukla neke stvari... Za dva, tri dana, rekoh šta će mi tolike stvari? - priča nam Toma.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.