x

PRAVA ISTINA O GILETOVOJ NESREĆI: U saobraćajki je poginuo njegov kum, dok su tri osobe povrijeđene!

Nakon informacije da je pobjednik Zvijezda Granda, pjevač Amar Jašarspahić Gile, doživio saobraćajnu nesreću u kojoj je troje ljudi poginulo, uslijedio je demantij od strane samog pjevača.  Pjevač se obratio prijateljima i obožavaocima na Facebooku, demantujući glasine o svojoj pogibiji. 

Naime njegov kum je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a povrijeđene su još tri osobe koje su bili s njim u kolima. U saobraćajnoj nesreći koja se u noći na subotu na nedjelju, oko 2:30 desila na putu Visoko-Kiseljak, smrtno je stradao Kakanjac D. B. (30), a lakše i teže su povređeni A.J. , V.S. i A.M.

 

Na svojoj Facebook stranci Gile je poslao i video poruku svojim fanovima, kako bi demantovao da su nastupi otkazani, i poslao pozdrav Makedoncima, jer u petak nastupa u Strumici. 

 

Pjevač je takođe na svom zvaničnom Facebook nalogu napisao da je veoma tužan zbog gubitka dragog prijatelja, ali da neće otkazivati nastupe, kako je to pisalo na jednom od njegovih lažnih profila. 

 

Podsjećamo telegraf.rs kao i nekolicina drugih srbijanskih medija objavili su vijest da je Amar Jašarspahić Gile povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u kojoj su tri osobe poginule. Navodno, nesreća se dogodila u subotu oko 2:30 ujutru na putu Beograd- Kakanj kada je “BMW” u kojem je bio pjevač sletio sa puta i prevrnuo se. Jašarspahić je u trenutku nesreće spavao na zadnjem sjedištu automobila i jedini je preživjeli učesnik saobraćajne nesreće dok su V. D, D. B. i J. V. smrtno stradali.

 

Lazni profili i stranice objavljuju da sam odgodio sve svirke, naravno da je to laz... Ovog vikenda se gledamo u Makedoniji!!!

Posted by Amar Gile Jašarspahić on 16. Februar 2016

(Avaz.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.