x

PRAVA ISTINA? Zašto je Šabanova kćerka Ilda ostavila 30 godina starijeg biznismena?

Kćerka Šabana Šaulića Ilda (35), objelodanila je da više nije u vezi sa beogradskim biznimenom sa kojim je počela da se zabavlja u njenim ranim dvadesetim godinama, a sa kojim je već ranije raskidala.

Pjevačica o razlozima ne želi da govori, ali Kurir saznaje da je Ilda donijela odluku da ostavi partnera onda kad je uvidjela da neće da joj ispuni najveću želju - da postane majka.

 

- Ilda je bila očajna poslije veoma ozbiljnih razgovora sa svojim dečkom, jer je uvidjela da su njihovi planovi skroz drugačiji. Dok je ona iznad svega željela da postane majka, on je uživao u njoj i želio da bude samo njemu posvećena - kaže izvor.

 

Pjevačicin bivši partner stariji je od nje tridesetak godina. Za sve vrijeme trajanja njihove veze bio je zvanično oženjen. Ima odraslu djecu i unuke. Sve to Ildi ne bi predstavljalo problem da je želio dijete sa njom.

 

Posvećena sestričini

 

Pjevačici se želja za djecom naročito pojačala kada je prije godinu i po dana njena starija sestra Sanela rodila drugo dijete, kćerku Unu.

 

O svojoj ljubavnoj bajci koja je trajala skoro deceniju i po, a u kojoj je bila mažena i pažena pjevačica nikad nije mnogo pričala. Sa izabranikom se nikada nije pojavljivala na javnim događajima.

 

Mezimica u porodici

 

Na Ildu najveći uticaj ima majka Gordana, sa kojom je nekada i dolazila u raspravu zbog veze u kojoj je bila. Tata Šaban se nije pretjerano miješao, a sestri Saneli i bratu Mihajlu bilo je jedino bitno da je ona srećna.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.