x

PRAVA ISTINA: Žižin unuk otkrio zašto je njegova baka zaista ušla u ``Zadrugu``!

Učesnici ``Zadruge`` vjeruju da je Žiža ušla u rijaliti da bi uštedjela što više novca za svog unuka, a da li je zaista tako? Uroš zbog poslovnih obaveza ne stiže da prati rijaliti, ali se često informiše kod svojih prijatelja. On je otkrio da li njegova baka i inače dosta štedi kao što to radi i u ``Zadruzi``.

- Ne znam ni za štek, ni za teške uslove. Moja bakuta je malo u haosu kao i svaka umjetnica, ali ono što njoj nedostaje nije novac i đakuzi - istakao je glumičin unuk.

 

S obzirom na to da su Žiža i on postali hit na internetu i da se njihov razgovor u kom ga je baka nekoliko puta opomenula da čuva kuću i dalje sluša, Uroš je progovorio o tome:

 

- Sjajna stvar, sam sam kriv. Da li i tebi treba nešto da pričuvam? Da li si platila sve račune? - upitao je Uroš u toku intervjua kroz smijeh.

 

Mnoge već više od dva mjeseca zanima da li Žiža glumi u ``Zadruzi`` ili ono što gledaoci imaju prilike da vide jeste Žiža Stojanović kakvu je i Uroš poznaje. Njen unuk tvrdi da je baka otišla u novoizgrađeni grad sa ciljem i da je siguran da će ga i ostvariti.

 

- Mislim da prirodu moje bakute niko nikad do kraja prozreo nije, pa ni ja. Žiža je strašno emotivna... Ali i inteligentna i ne da na sebe. Zaista ne znam kako se ponaša u tom čudu, ali znam da ako je sebi zacrtala neki cilj ona će ta cilj i ostvariti - zaključio je Uroš za Pink.rs. 

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.