x

PREBOLIO JECU: Zoran Marjanović ima novu djevojku, a ona je ISTA JELENA!

Prošlo je godinu dana od zvjerskog ubistva pjevačice Jelene Marjanović, a njen suprug Zoran je ponovo zaljubljen. Prema pisanju pojedinih medija, Zoran je odnedavno u vezi sa pjevačicom koja ga je prije dva mjeseca kontaktirala za saradnju.

- Zoranu se preko Fejsbuka javila pjevačica koja želi sa njim da sarađuje. On je te poruke vidio tek mjesec dana pred godišnjicu smrti Jelene i nije želio da se dopisuje. Samo joj je tražio kontakt da bi se vidjeli i porazgovarali o saradnji - kaže dobro upućen izvor.

 

On potom objašnjava šta se dalje dogodilo.

 

- Ona je iz unutrašnjosti Srbije, ima 26 godina i atraktivna je. Pri prvom susretu su sijevnule varnice, a oboje se suzdržavaju od pokazivanja emocija jer se plaše reakcije javnosti. Čovjeku očigledno prija njena pažnja. Ona izuzetno liči na pokojnu Jelenu, ali je Zoran još uvijek nije upoznao sa kćerkom Janom - završava on.

 

A o svemu tome, Zoran kaže:

 

- Moje rane su još svježe, ne želim o takvim stvarima da pričam u medijima, jer nakon svega što sam proživio, ne znam uopšte da li treba bilo šta iz svog privatnog života da iznosim - rekao je Zoran.

(Star)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.