x

PREMIJERA: Boban Rajović predstavio spot za &#39&#39Barabu&#39&#39!

Večeras je Boban Rajović predstavio još jedan spot. Radi se o spotu za pjesmu ''Baraba'' koju je Rajović publici predstavio prije skoro godinu dana, a čiji su autori Stefan Đurić Rasta i Slobodan Veljković Coby. 

''Iskreno, već sam bio i odustao od ideje da snimam spot za pjesmu Baraba, jer trenutno radim na dvije nove pjesme i dva spota, ali kad sam pročitao scenario jednostavno nisam mogao odoljeti. Kompletna priča odvija se u Londonu, a sve se u potpunosti uklapa u tematiku pjesme tako da vjerujem da će se ljudima svidjeti'', kaže Rajović.

 
Spot je sniman u Londonu, a za kompletnu priču zaslužna je vrhunska ekipa  ''LV produkcije'' na čelu sa Lazarom Vukovićem, a u spotu se pojavljuju i ''opasni momci'' sa londonskih ulica kao i nekoliko londonskih policajaca.
 
Inače Rajović je u spotu predstavljen kao kriminalac, član balkanske auto mafije za kojim je raspisana međunarodna potjernica. On se u kasne noćne sate, dok njegova ''djevojka'' spava iskrada iz kuće kako bi obezbijedio tražene automobile za svoje ''klijente''.

Na kraju mu britanska policija postavi zamku i on biva uhapšen.

 
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.