x

PREMIJERNO: Mirza Selimović predstavio spot za hit pjesmu ``100 kafana``!

Ovogodišnji pobjednik ``Zvezda Granda`` Mirza Selimović je uspio opravdati titulu najboljeg, pa i ne čudi što pozivi za gostovanja stižu sa svih strana. Ljubav prema muzici ovaj skromni dečko je pokazivao još od ranije, a kako ga show ``Zvezde Granda`` još više proslavio ne čudi što Mirza svojoj publici nastoji predstaviti najkvalitetnije. 

Mirza je nevjerovatnim talentom i svojim glasom očarao regiju kroz takmičenje, a to se nastavilo i nakon istog, pa su Mirzine pjesme ``100 kafana`` i ``Nema srećnog kraja`` pobrale najviše pozitivnih komentara, čemu je doprinio njegov glas, koji je pravi raj za ljudsko uho. Mirza je ovih dana predstavio spot za pjesmu ``100 kafana``, a koji je sniman u klubu ``S``, te na bazenima istoimenog kluba u Orašju.

 

Kada na dobru i kvalitetnu pjesmu spojite sjajan spot, uz koji se opustite i uživate onda je sasvim jasno odakle najbolje reakcije fanova. Inače, spot se ``vrtio`` na velikim LED ekranima tokom pobjedničkog koncerta u Srebreniku pred 20.000 ljudi, a premijeru vam donosi i ekskluziva.ba portal. 

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.