x

PREOKRET: Haris Berković prvi put progovorio o Radi Manojlović!

Nakon što su brojni srbijanski mediji povezali pobjednika Zvezda Granda Harisa Berkovića sa Radom Manojlović, sa kojom je nedavno predstavio i spot za pjesmu ``Biseri i svila``, koji obara sve rekorde gledanosti podigla se velika prašina. Na naslovnicama tamnošnjih tabloida pojavili su se razni naslovi i gotovo svi mediji bruje o njihovoj navodnoj ljubavi. U znak dosadašnje odlične saradnje, Haris Berković je po prvi put o svemu odlučio progovoriti za Ekskluziva.ba portal, a tom prilikom je ispričao pravu istinu. 

- Harise, za razliku od prošlih puta, povod za naše javljanje ovoga puta jesu brojni naslovi koje plasiraju mediji u Srbiji. Evo prije toga da te pitamo kako si zadovoljan duetom sa Radom i da li uskoro možemo očekivati nove pjesme?

 

Jeste, upravu ste, mediji ovih dana puno pišu o duetu i o spoju Rade Manojlović i mene. Sa duetom sam prezadovoljan, jer već postoje velike indicije da će biti hit. U narednom periodu nastavljam da izbacujem pjesme koje će na kraju krunisati moj prvi album, o čemu će portal Ekskluziva imati prve informacije.

 

- Kada smo spomenuli Radu, odmah ćemo preći na stvar. Gotovo sve i jedan medij u Srbiji piše o tvojoj vezi sa pjevačicom. Šta je tu istina, da li ste uopće u vezi? 

 

Mediji su u posljednje vrijeme digli veliku famu oko moje duetske pjesme s Radom Manojlović. Novinari kao novinari, otišli su malo dalje od prave istine. Nisam očekivao da će se podići tolika prašina oko našeg spoja, ali evo ovako javno svima koji sumnjaju ili su nedoumici mogu da potvrdim da smo Rada i ja kolege, te veoma dobri prijatelji. Naravno ovo sve ništa ne čudi, jer je Rada velika zvijezda na našim prostorima.

 

- Dakle, neke od izjava koje smo mogli viđati po tabloidima i portalima ovih dana uopće nisu tvoje, te je riječ o nečemu što nikada nisi izgovorio?

 

Pa ja mislim da je dobra pjesma, plus spoj mene i Rade, samo po sebi dovoljan razlog da se novinari malo oslobode i spekulišu. Međutim, par naslova koje sam pročitao i o kojima se pričalo ovih dana su prevazišli granicu dobrog ukusa i istine.

 

- Na naslovnici jednog magazina u Srbiji je osvanula vijest kako si rekao za Radu da je citiramo "ludilo u krevetu" i kako je nikada ne bih povrijedio kao Momir, te pustio da ode kod drugog muškarca. Ispričaj nam šta je tu istina, da li si to ikada rekao, koji je tvoj komentar na ovaj naslov i priču?

 

Iskreno, ne razmišljam pretjerano o tome jer sam usmjeren na posao koji najviše volim, a to je ``pjesma``. Mediji su sastavni dio našeg posla, a svakome na dušu ono što radi. Rada je jedna jako dobra djevojka i dobra duša i mislim da kao takva najmanje zaslužuje izjave kao što su neki mediji prenosili. Ja to nikada nisam i ne bih izjavio ni za jednu djevojku, a pogotovo ne za Radu.

 
- Pored Rade, povezali su te i sa Milicom Pavlović. Koji komentar imaš vezano za to?

 

Pa povezani jesmo, ali samo profesionalno i sve je dobro dok me povezuju sa takvim ljepoticama. (smijeh)

 

- Da zaključimo, Rada  ti je jedino koleginica sa kojom imaš duet i svi naslovi su nastali upravo jer se često viđate zbog dueta? Isto tako koji je tvoj ljubavni status i smatraš li da brojni naslovi mogu ugroziti tvoj dobar odnos sa Radom, vjerovatno ni njoj nije svejedno što mediji svašta pišu?

 

Moj ljubavni status se nije promijenio, dakle slobodan sam kao ptica. U početku smo sa osmijehom čitali sve natpise o nama, međutim u zadnje vrijeme je i ona iznenađena novinskim naslovima, ali to ni u kom slučaju ne može poremetiti naš dobar odnos.

 

- Harise, hvala ti na ekskluzivnim informacijama i što si nam otkrio pravu istinu o svemu. Samo nam još reci vidiš li Radu i sebe kao ljubavni par u nekoj budućnosti?

 

Hvala vama ,drago mi je što ste me kontaktirali da čujete pravu istinu. Tako to rade pravi mediji. Rada i ja smo dobri prijatelji i kolege, a budućnost ne bi proricao. Ostavio bih to Baba Vangi i Tarot majstorima. (smijeh) Veliki pozdrav za sve dobre ljude.

 

Autor: Elvedin Ribić
Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.