x

PREOKRET KOJI NIKO NIJE OČEKIVAO: Jelena je ubijena zbog...

Istraga svirepog ubistva pjevačice Granda Jelene Marjanović nastavlja se provjerom privatnih i poslovnih kontakata njenog supruga Zorana Marjanovića.

- Tragajući za dokazima posljednjih dana provjeravaju se Zoranovi saradnici iz javnog života, ali i poznanici. To se sve radi kako bi se provjerilo da li je neko iz osvete Marjanoviću ubio ženu koju je volio. Policija će razgovarati i sa ljudima sa estrade. Provjeravamo da li je Zoran nekome nešto dugovao. Pitali su ga da li sumnja na nekoga - objašnjava sagovornik.

 

Za koji dan će biti mjesec dana kako je ubijena Jelena. Na početku je porodica Marjanović bila raspoložena za saradnju sa novinarima, ali je prije dva dana Jelenin svekar izjavio da su ih mediji satanizovali i upropastili im živote.

 

- Na šta ovo liči? Mi živimo kao u logoru, ne možemo napolje da izađemo. Zbog obilježja da smo satanisti sad treba neko nožem da nas napadne? Dvadeset i pet dana ste ovdje, niko ne može normalno da živi - priča Vladimir Marjanović, i dodaje:

 

- Ja ću ovo izdržati, i Jana i moja porodica će izdržati... Nosićemo svoj krst!

 

Strpljenje gube i komšije. Svakodnevno je veliki broj policajaca oko njih, a pomaka nema. Kažu da dvadeset i više dana žive u agoniji. S druge strane, policija zasad, barem zvanično, nema nijedan trag koji bi sa sigurnišću ukazao ko je ubio Jelenu Marjanović na nasipu u Borči.

(srbijadanas.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.