x

PRERANO NAS NAPUSTIO: Ognjen se žalio na mučninu, a onda pao kao pokošen!

Igrač FK Kumane Ognjen Kontrić (23) preminuo je na terenu u toku utakmice koju je njegov klub igrao sa Vojvodinom iz Bašaida u okviru međuopšinske lige. Tragedija kakva se ne pamti u ovom kraju dogodila se u nedjelju oko 18 časova tokom drugog poluvremena na terenu u Kumanu. 

Kako kaže predsjednik kluba Bojan Gajinov, Ognjen se u prvom poluvremenu požalio na mučninu, ali je u nastavku istrčao na teren i ubrzo pao kao pokošen.

 

- Poslije 35 minuta igre rekao je da mu je muka i otišao je u svlačionicu da se istušira. Međutim, na početku drugog dijela igre saopštio je da mu je bolje i da će igrati. Poslije desetak minuta drugog poluvremena samo se srušio na travu. Svi smo bili šokirani. Odmah mu je pritrčao dečko iz Hitne pomoći koji je gledao utakmicu, pokušao sam da mu izvadim jezik iz usta, ali nisam uspio, samo je krkljao. Ubrzo je stiglo vozilo Hitne pomoći, ali spasa nije bilo - priča Gajinov i dodaje da ništa nije ukazivalo na ovakav epilog:

 

- Bojana sam prije utakmice pitao da li može da igra, jer znate kako je u nižim ligama, mnogi fudbaleri prethodno veče izlaze i malo više popiju. Rekao mi je da je u subotu mnogo radio i utovarao bale sijena, da je zato rano legao, da je odmoran i spreman da zaigra. Imao je i ljekarski pregled koji je potreban za registraciju, nikada se ranije nije žalio. Strašna je ovo tragedija za sve nas, bio je sjajan momak.

 

Predsjednik FK Kumane dodaje da je sve bilo spremno za proslavu jubileja - 90 godina od osnivanja kluba, a na proslavi je Bojan trebalo da igra protiv osvajača duple krune, beogradskog Partizana.

 

- Eto, umjesto da se svi zajedno radujemo toj utakmici, mi ga sahranjujemo - s tugom u glasu je dodao Gajinov.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.