x

PRIJA I FILIP BANKROTIRALI: Spiskali 20.000 eura na ljetovanje!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su za samo pet dana boravka u Crnoj Gori spiskali čak 20.000 eura na provod i svakodnevne potrebe. Pjevačica i sin Bobe Živojinovića nisu žalili para za dobru zabavu, hranu, restorane, muziku, hotele, ležaljke, poklone, suvenire...

- Aleksandra je imala nekoliko nastupa na primorju, a slobodno vrijeme koristila je za uživanje s Filipom. Odsjeli su u jednom od najluksuznijih hotela, obilazili restorane i poručivali najskuplje specijalitete i vina, izvodili društvo pošto nikad nisu bili sami... Konobari ih vole jer ostavljaju odličan bakšiš! - otkriva naš izvor.

 

On tvrdi da je Brenina snajka za samo tri sata na Svetom Stefanu pukla čak 2.000 eura!

 

- Tog dana su se Aleksandra i Filip s njegovim bratom Stefanom odmarali na Kraljevoj plaži, gdje su se prije tri godine vjenčali Jelena i Novak Đoković.Osim što su za ležaljke izdvojili čak 120 eura, poručivali su hranu, piće i voće, a konobare su prilično dobro okitili. Naravno, pjevačica se uhvatila za novčanik i platila sve. Zašto i ne, kad vrijedno radi i može sebi da omogući sve što želi. Ima prava da troši na šta želi i kako želi - zaključuje naš izvor blizak popularnom paru.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.