x

PRIJATELJI DUBOKO ZABRINUTI: Nakon što mu je žena hitno operisana, Aci Pejoviću nije do života!

Pejović je i jučer posjetio suprugu, ali je odbio da razgovara sa medijima. Njegova bliska prijateljica, koja je sve vrijeme uz njega, kaže da je pjevač u depresiji.

- Posljednje što želi je da razgovara sa novinarima. Prolazi kroz pakao. Nije mu do života - rekla nam je Acina prijateljica.

 

Među prijateljima koji su uz Acu Pejovića u teškim trenucima je i njegov kolega Aca Lukas.

 

- Pružamo mu veliku podršku. Bilju mnogo volimo i znamo koliko mu znači. Sada je najbitnije da se ona oporavi. Svi smo bili šokirani kada samo saznali šta se desilo - rekao nam je Lukas.

 

Još jedan pjevačev blizak prijatelj sa estrade, koji je insistirao na anonimnosti, tvrdi da Aca krivi sebe za ono što se desilo njegovoj supruzi, iako su Biljanine aneurizme na mozgu, kako su mu doktori objasnili, urođene.

 

- Acu ne ostavljamo ni na tren samog. Stalno ponavlja da ako Bilja ne preživi, neće ni on. Osjeća se krivim jer je zbog posla često odsustvovao od kuće, a sav teret je spao na Bilju - rekao nam je Acin prijatelj.

 

Ljekari Neurohirurške bolnice Kliničkog centra za “Blic” su rekli da se Biljana oporavlja, kao i da je zbog prevencije na sedativima.

 

- To je standardna procedura nakon operacije. Na sedativima je kako bismo je poštedili rasta krvnog pritiska i eventualnih komplikacija. Kada joj ih ne bismo davali, pritisak bi mogao da joj skoči naglo i krvni sudovi na mozgu mogli bi opet da joj puknu - objasnili su nam ljekari koji su zbrinuli suprugu Ace Pejovića.

 

Biljana je i dalje na intenzivnoj nezi. Kažu da je svjesna, sa aparata je skinuta jučer i govori, doduše otežano.

 

- Sve je onako kako smo priželjkivali. Kod ovakvih zahvata uvijek postoji opasnost da bi nešto moglo poći po zlu, ali na sreću, to se nije dogodilo. I nadamo se da neće - dodaju ljekari.

 

Podsjetimo, Aca je prije tri dana dovezao suprugu u polusvjesnom stanju u bolnicu, gdje su joj ljekari dijagnostikovali moždanu aneurizmu i hitno je operisali.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.