x

PRIJATELJI UBICE ZNALI DA JE UBIO MAJKU I OCA: Jedan bio s njim dok je ubijao majku!

Šibenska policija jutros je priopćila kako je u tijeku kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 19-godišnjakom za dva kaznena djela teškog ubojstva u Čistoj Velikoj. Otkrili su i da provode kriminalističko istraživanje nad jednim maloljetnikom, 18-godišnjakom i 20-godišnjakom za neprijavljivanje počinjenog kaznenog djela. Kako se doznaje, to su prijatelji osumnjičenog koji su znali da je ubio oca i majku, ali nisu nikome rekli.

``U tijeku su i sve druge mjere i radnje u cilju prikupljanja svih raspoloživih činjenica i dokaza za ovo kriminalističko istraživanje, koje se provodi u koordinaciji s Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku.``, dodali su iz policije.

 

Šunjergin prijatelj bio je s njim dok je pucao u majku?

 

Šibenik.in javlja kako je jedan od mladića bio sa Šunjergom dok je pucao u svoju majku. Policija zasad ne želi komentirati takve informacije.

 

Prema dosad poznatim informacijama, u subotu popodne Tin Šunjerga prvo je ubio svoju majku, a nekoliko sati kasnije i oca. Nakon toga je otišao na tulum gdje je svojim prijateljima ispričao što je učinio. 

 

Uhićen je jučer oko 19 sati u Tribunju.  Šunjerga je prilikom uhićenja pokušao bježati, a policajci su ga u tome spriječili pucanjem u automobilsku gumu. Potom su ga izvukli iz vozila i uhitili, a on u pucnjavi nije ranjen.

(Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.