x

PRIJAVITE SE Ekskluzivno: Grazia Fashion Academy!

Ako ste mladi, kreativni i želite pronaći svoje mjesto na modnoj sceni, ne propustite priliku koju vam pruža modni magazin Grazia. Učestvujte na prestižnoj modnoj akademiji koja okuplja eminentne bh. modne dizajnere i pruža priliku talenovanim mladim ljudima da rade uz najveća imena naše modne scene. 

Ne propustite priliku da učite od najboljih i osvojite vrijedne nagrade. Budite dio našeg modnog projekta, prijavite se i dođite da zajedno ispričamo sjajne modne priče. 

 

„Grazia Fashion Academy okupiće osam talentovanih mladih ljudi, koje će u narednih osam mjeseci mentorisati i edukovati eminentni bosanskohercegovački modni dizajneri. Polaznici Akademije dobiće jedinstvenu priliku da pod mentorstvom afirmisanih modnih dizajnera osmisle i kreiraju jedan odjevni predmet koji će na kraju 2017. godine biti premijerno predstavljen, a najbolji među njima osvojiće i vrijednu nagradu. Modna akademija trajaće od aprila do novembra. U tom periodu biće organizovane edukativne radionice na kojima će mentori i polaznici razmijeniti ideje te iskustva zajedničkog rada, uz stručna i praktična predavanja. Za svakog polaznika osigurana su sredstva za rad u materijalu“, ističe Ines Kunovac, glavna i odgovorna urednica magazina Grazia. 

 

INFORMACIJE ZA PRIJAVE: 

 

TEMA: IZMEĐU TRADICIJE I FUTURIZMA 

 

ŽANR: AVANGARDA

 

BOJE: MONOHROMATSKE

 

KANDIDATI TREBA DA POŠALJU SLJEDEĆE: 

 

CV

 

SKICU NA ZADATU TEMU 

 

DIZAJNERSKI LIST (PRECIZNO OBJAŠNJENJE MODELA)

 

Svi učesnici Akademije na kraju će dobiti certifikate o uspješno završenom ciklusu, a za najboljeg polaznika obezbijeđena je nagrada u materijalu (vrijednost 1000 km) za njegovu/njenu prvu samostalnu reviju, te premijerno predstavljanje na jednoj od inostranih modnih revija. 

 

USLOV ZA PRIJAVU: KANDIDATI MORAJU IMATI ŠIVAČKO ZNANJE TE ISKUSTVO U ŠIVENJU. 

 

EMINA HUSEDŽINOVIĆ IBRAHIMOVIĆ

 

AMNA KUNOVAC ZEKIĆ

 

JASNA HADŽIMEHMEDOVIĆ BEKRIĆ

 

MILAN SENIĆ

 

ALISA TELETOVIĆ

 

NERMINA VAREŠANOVIĆ

 

MARINA KOSORIĆ

 

SAMRA MENZILOVIĆ ĆATIĆ

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.