x

PRIJE 18 GODINA: Ovako je Dragana Mirković izgledala na vjenčanju! (FOTO)

Dragana Mirković izgovorila je sudbonosno ``da`` davne 1999. Šesnaest godina kasnije folk zvijezda prvi put je javnosti pokazala kako je izgledala na svom vjenčanju. Dragana je bila gošća Ognjena Amidžića. U emisiji ``Ami Dži šou``, prvi put su objavljene fotke sa Draganinog i Tonijevog vjenčanja u Beču.

Tonija Bjelića, čovjeka svog života, Dragana je srela slučajno. Upoznali su ih Draganini stric i strina koji žive u Beču, u koji je Dragana otišla da održi koncert, i ne sanjajući da će svoju sudbinu vezati za taj grad.

 

Imala je nastup i organizator je pozvao Tonija da je odveze, pošto se njegov vozač nije pojavio, a znavši da Toni ima dobre automobile, neće pogriješiti.

 

- Tog trenutka, kada mi je pružio ruku da se upoznamo, ja sam osjetila nešto neobično. Od siline emocija nisam ni čula njegovo ime. Mislila sam da ga nikada više u životu neću vidjeti, ali se on potrudio da bude drugačije - rekla je svojevremeno Dragana. Čak je mislila da je u pitanju skrivena kamera jer su se njegovi stavovi oko nekih stvari u životu u potpunosti poklapali sa njenim, pa čak i stvari koje ona nikada nije nikom ni rekla.

 

Kada su se rastali, Toni joj je dao poklon. Mislila je da je parfem ili tako neka sitnica, a kad je u avionu otvorila i vidjela dijamantsku narukvicu i prsten načisto se šokirala i poželjela da vrati poklon. Bijelić je bio veoma lukav i nije joj tražio broj telefona, ali je zato ubacio svoju vizit kartu u kesu.

 

- Kad sam se vratila, odmah sam ga pozvala, a on mi je tek kasnije priznao da su mu se noge odsjekle kad je vidio da je pozivni iz Beograda. Pristojno sam se predstavila i zahtijevala da mu vratim poklon, na šta je on rekao: ``Meni je zadovoljstvo da vam tako nešto poklonim, vi ste divna osoba i ne dolazi u obzir da mi vratite poklon, možete se samo revanširati tako što ćete me nekad pozvati da vam čujem glas``. Nakon sedam dana sam shvatila da samo o njemu razmišljam. Počeli su pozivi i uslijedili su sati i sati telefonskog razgovora... - otkrila je davno pjevačica.

 

Poslije godinu i po dana platonske ljubavi, Dragana je spakovala kofere i otišla u Beč kod Tonija, gdje je ostala zauvijek. Bijelić ju je zaprosio iznenada, na semaforu, dok je bilo crveno svjetlo. Vjenčali su se poslije mjesec dana, a danas imaju sina Marka i kćerku Manuelu.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.