x

PRIJE BRAKA ŽESTOKO VRIJEĐAO PJEVAČICU / ARKAN: Šta ste mi doveli ovu k*rvu? CECA: Napravit ću od njega čovječuljka!

Novosadski biznismen Nebojša Tubić Žabac u ekskluzivnoj ispovijesti za Srpski telegraf priča o prijateljima iz srpskog podzemlja, odnosu sa komandantom Srpske dobrovoljačke garde Željkom Ražnatovićem Arkanom i pjevačicom Svetlanom Ražnatović. Žabac je bez dlake na jeziku pričao i o ranjavanju u Novom Sadu kad je jedva izvukao živu glavu, a otkrio je i anegdote s pjevačima kojima je bio menadžer.

Tubić se prisjeća prvog susreta s Ražnatovićem, koji, prema njegovim riječima, nije bio prijatan.

 

- Došao sam s nekim pjevačima i pjevačicama u Arkanovu bazu u Erdutu. Kada me je vidio dugokosog u crvenim patikama, rekao je: ``Šta ste mi doveli ovog?`` Naš zajednički prijatelj i Arkanov general Cope tad je rekao da sam njegov drug i da sam dobar čovjek. Kasnije smo Željko i ja postali nerazdvojni - priča Tubić za Srpski telegraf.

 

On dodaje da Arkan nije imao neko mišljenje o svojoj budućoj ženi Svetlani kad ju je upoznao u Erdutu.

 

- Rekao je: ``Šta ste mi doveli ovu ku*vu``. Međutim, Ceca je na sve načine i preko raznih ljudi pokušavala da smuva Arkana. Na kraju joj je to i pošlo za rukom. Jednom prilikom je rekla da će od tog velikog čovjeka napraviti maleckog čovječuljka - kaže Žabac.

 

Tubić se sjeća poklona koji je Ražnatović kupio za svoja dva sina, a koji su potom završili u rukama nekadašnjih fudbalera Obilića.

 

- Arkan je kupio dva roleksa od po 30.000 maraka za sinove Vojina i Nikolu. Oni su tad živjeli u Americi i poklone im nije dao, ostali su kod njega u sefu. Kad je ubijen, te satove je njegova supruga Ceca poklonila svojim intimnim prijateljima Zoranu Njegušu i Saši Zimonjiću. Nije ispala korektna prema Arkanovoj djeci - tvrdi Tubić.

 

Omaklo mu se

 

On dodaje da je Ceca bila ostala trudna i treći put, o čemu ga je Ražnatović obavijestio.

 

- Arkan me je pozvao jednog jutra i rekao mi: ``Žabac, omaklo mi se``. Na moje pitanje šta mu se to omaklo, rekao mi je da je Ceca trudna po treći put. Eto, to prvi put kažem. Bilo mi je drago, ali se desilo šta se desilo - priča Tubić aludirajući na to da je pjevačica izgubila bebu.

 

ŽELJKU PUKLE PANTALONE

 

Poslije utakmice u kojoj je pobijedio FK Obilić, Željko Ražnatović je utrčao na teren da s fudbalerima proslavi pobjedu, ali je doživio peh.

 

- Mnogo je volio kolače i prilično se ugojio. Kako je trčao, sapleo se, pao, pa su mu pukle pantalone na du*etu. Na stadionu je nastao muk. Svima je bilo smiješno, ali niko nije smio da se smije. Ja sam prasnuo u smijeh, kao i Mića, direktor stadiona Crvene zvezde. Nikad mi to nije zamjerio - kaže Nebojša Tubić.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.