x

PRISLUŠKIVANI RAZGOVORI MARJANOVIĆA: Zorice, izvukli smo se, sve smo ih zaje*ali!

Vladimir Marjanović, svekar ubijene ``Zvezde Granda`` Jelene Marjanović, poslije saslušanja u policiji prošlog utorka rekao je supruzi Zorici da su njih dvoje uspjeli da prevare inspektore i da im sada više niko ništa ne može! Policajci iz stanice ``29. novembar``, koji su prisluškivali razgovor Marjanovića na parkiralištu ispred zgrade MUP, tvrde da je Vladimir doslovce rekao svojoj ženi: ``Zorice, mislim da smo se izvukli! Sve smo ih zaje*ali.``

Kako saznajemo, Marjanovići su se i neposredno prije saslušanja, u hodniku zgrade, neprekidno dogovarali šta će reći inspektorima, a Vladimir je bukvalno diktirao Zorici kako da odgovori na koje pitanje.

 

Glasno pričali

 

Prema riječima sagovornika Informera iz stanice ``29. novembar``, Vladimir i Zorica Marjanović su prije i poslije saslušanja bili toliko uzbuđeni da uopšte nisu obraćali pažnju na prisustvo policajaca, već su veoma glasno razgovarali i gestikulirali.

 

- Marjanovići su došli u policiju veoma nervozni i prilično zabrinuti. Dok su čekali da ih pozovu na saslušanje, Vladimir je u hodniku davao detaljna uputstva supruzi kako da odgovara na pitanja inspektora. Bili su to savjeti tipa: ``Kada te pitaju ovo, ti im onda kažeš ono.`` Govorio joj je šta smije, a šta ne smije da kaže o svom odnosu sa Jelenom i koje detalje može da otkriva o poslu kojim se bavi. Djelovali su kao neko ko je uhvaćen i zamku i ko se panično plaši da će biti otkriven - kaže naš izvor iz policije.

 

Međutim, poslije dvočasovnog saslušanja Vladimir i Zorica su izašli u potpuno drugačijem raspoloženju.

 

- Izašli su daleko manje nervozni, čak bi se moglo reći da su delovali veoma zadovoljno. Kada su sišli dole do svojih kola, kolege koje su stajale na parkingu prisluškivale su njihov razgovor. Oni kažu da je Vladimir sve vrijeme govorio Zorici da je bila dobra i da je na sva pitanja odgovorila kako treba. U jednom trenutku, dok je otvarao vrata automobila, doslovce je rekao: ``Zorice, mislim da smo se izvukli. Sve smo ih zaje*ali.`` Bili su potpuno euforični, uopšte nisu obraćali pažnju ko im je u blizini, niti da li neko može da ih čuje... Potom su ušli u svoj ``mercedes`` i odjurili kući u Borču - dodaje naš sagovornik.

 

Traži se dokaz

 

Inspektorima koji rade na ovom slučaju razgovor Vladimira i Zorice Marjanović poslije saslušanja prošlog utorka samo je učvrstio uvjerenje da ova porodica i te kako ima veze sa Jeleninim ubistvom.

 

- Više nema gotovo nikakve dileme da Marjanovići znaju neke detalje vezane za Jelenino ubistvo. Pitanje je samo da li su umiješani aktivno ili pasivno, da li su i sami učestvovali ili jednostavno iz nekog razloga, straha ili ucjene, kriju ubicu i motive zločina. Ipak, za sve ove tvrdnje nemamo još nikakav materijalni dokaz i dok ga ne pronađemo, ne možemo ništa zvanično da tvrdimo. Istraga se nastavlja i neće se prekidati sve dok ubica ne bude priveden pravdi - kaže izvor Informera iz ove komplikovane istrage.

(Informer.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.