x

PROBAJTE - POSLUŠAJTE JEDNOM, GARANTUJEMO DA ĆETE OPET: Harun Mehmedagić predstavio hit pjesmu ``Vodi me do neba``!

Prošlogodišnji finalista ``Zvezda Granda``, mladi pjevač Harun Mehmedagić radi punom parom, pozivi za nastupe stižu sa svih strana, a termini gostovanja su popunjeni već mjesecima unaprijed. Da vrijedno radi i ulaže u karijeru, govori i podatak da je premijerno predstavio svoju drugu pjesmu, koja nosi naziv ``Vodi me do neba``. Komentari su više nego pozitivni, Harun je definitivno ``ubo`` hit, a mi vam garantujemo kako ćete se ``navući`` na pjesmu, već nakon prvog slušanja.

Harun Mehmedagić je predstavio pjesmu ``Vodi me do neba``, a koja je bržeg ritma i osvaja već na prvo slušanje. Autor ove numere je kao i na prethodnoj koja nosi naziv ``Loše nam se piše`` Amil Lojo, a iskustvo bh. autora i talenat mladog pjevača su se ponovo idealno uklopili, pa je ova numera potpuno osvježenje na muzičkoj sceni. 

 

Pjesmi ``Vodi me do neba`` ćete teško odoliti, a tjera vas na đuskanje i sa sobom nosi nevjerovatnu dozu pozitivnih vibracija i svojim ritmom popravlja raspoloženje.

 

- ``Ne mogu da ti odolim , mada znam nisi moja i da je cijeli svemir moj, ja bih opet bio tvoj.  Ne mogu da se sastavim, ova noć baš mi treba, nesrećo,nevoljo vodi me do neba``, dio je nove pjesme u kojoj ćete ne sumnjamo uživati. 

 

Svakako posjetite i lajkajte oficijalnu Facebook stranicu Haruna Mehmedagića:
https://www.facebook.com/harun.mehmedagic?__mref=message

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.