x

PRODAJ SVE I SJEDNI U AVION: Dečko joj spremio pakleno iznenađenje!

Nesuđena mladenka planira je preletjeti 5.600 kilometara 14.  februara te odmah u zračnoj luci udati se za svog on-line ljubavnika kojeg nikada do tada nije srela – a samo par dana ranije shvatila je da se radi o prevarantu. Evangelina Tsadiosou (40), iz Stevenagea u Engleskoj postala je beskućnica slomljenog srca nakon što je prodala sve svoje stvari i iselila se iz stana u kojem je živjela, a sve da bi se vjenčala s Darrylom Brownom Fanceyem (38) iz Guelpha u Ontariju, Kanada, koji ju je zaprosio preko Facebooka u decembru

Ali nedavno joj se javilo više žena koje su ju upozoravale da se radi o prevarantu, ta da dotični već izlazi s više žena. Jedna je tvrdila i da je njegova djevojka, te da su prošlog mjeseca proveli vikend zajedno.

 

Bez ikakvog upozorenja, prošle je sedmice Brown Fancey na Facebooku porekao da je u vezi s Tsadiosou, kao i da se namjerava udati za nju, a iako joj je srce slomljeno, žena je odlučila podijeliti svoju priču kako neka druga žena ne bi pala na njegov šarm.

 

“Ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Potpuno sam vjerovala Darrylu, svakoga mi je dana govorio kako me voli a sada se osjećam potpuno poniženo i nesretno”, rekla je bivša učiteljica, a sada kantautorica.

 

“Brzo sam prodala sve što imam za djelić prave vrijednosti jer sam se žurila i trebala sam se svega riješiti i platiti avionsku kartu. Svakoga smo dana pričali telefonom, slao mi je slike. Potpuno sam nasjela na njegovu priču i vjerovala da ćemo se definitivno vjenčati ove nedelje, toliko je bio uvjerljiv”, nastavlja svoju tužnu, ali i poučnu priču Tsadiosou.

 

“Znala sam da se radilo o pomalo nagloj romansi, ali ponekad jednostavno trebaš slijediti svoje srce. Rekao mi je kako je kupio kuću za nas i da ne može čekati da budemo zajedno. Na kraju se pokazalo kako nema nikakve kuće i da je njemu to samo igra. Pokazao mi je i slike vjenčanog prstena kojeg mi je kupio, a sada znam da je to sve bila samo laž.”

 

“Što se više približavo dan moga leta u Kanadu, to je on postajao udaljeniji. Rekao je da su mu šefovi oduzeli telefon i da je pod stresom, radio je dugo vikendom, a na kraju je rekao da me neće moći oženiti u zračnoj luci, da ćemo trebati to odgoditi na par mjeseci, do juna.”

 

“Jednostavno nisam više znala što da vjerujem, a onda su se počele javljati i žene koje su mi govorile kako on cijelo vrijeme vara ljude, da igra igre s njima, a zatim mi je jedna žena poslala poruku da tko sam pak sad ja i da je ona njegova cura.”

 

“Nisam mogla vjerovati što čitam. Darryl je pokušao za sve te poruke okriviti ljubomorne bivše i u početku sam mu vjerovala, ali sad mislim da su te žene bile iskrene, samo mi je žao jadnice koja je s njim još uvijek u vezi. Samo je pitanje vremena kada će i njoj učiniti nešto tako.”

 

Tsadiosou je rasprodala sve što je imala, uključujući klavir, krevet, trosjed i TV, i sad su joj ostale samo dvije sedmice da se iseli, nakon čega će postati beskućnica. Brzo se pripremala za selidbu i vjenčanje te je tako i na brzinu rasprodala svoje stvari, i sada vjeruje kako je pri tome izgubila više od 10.000 funti.

 

“Ako nešto nisam mogla strpati u svoj kofer, išlo je van. Nisam mogla čekati i tražiti najvišu cijenu jer sam sve morala rasprodati prije nego što odem, i sada sam izgubila hiljade funti”, žali se prevarena žena, i dodaje “Uskoro neću imati gdje niti živjeti, jednostavno ne znam što da radim. Mislila sam kako sam se lijepo isplanirala a sada sam ostala ni sa čim.”

 

“Ne bi me to toliko smetalo da sam ja ta koja je predložila brak. Pričali smo jednoga dana i rekla sam Darrylu o svojim planovima da posjetim Sjedinjene Države kako bi tamo snimila svoj drugi album, a tada me on zatražio da dođem u Kanadu i udam se za njega.``

 

“Prvo sam mislila da se šali, ali me je uvjerio kako misli ozbiljno pa sam odlučila zakoračiti na slijepo. Djelovalo je kao sjajna avantura. Čekala sam dok mi Darryl nije rekao kako je razgovarao sa svećenikom, poslao mi je i papire da potpišem. Jednostavno ne mogu vjerovati koliko se potrudio samo da napravi budalu od mene. Poslao mi je i bračne dokumente da potpišem.”

 

“Znam da ljudi misle, kako si se mogla zaljubiti u nekoga koga nikada nisi srela, ali jesam, i stvarno sam jako voljela Darylla, nisam mogla čekati da provedemo ostatak života zajedno. A kada sada gledam unatrag na sve to, bilo je predobro da bi bilo istinito.”

 

Žena je provela sate na telefonu sa svojim dalekim ljubavnikom, na njegov zahtjev, i nabila si ogromne telefonske troškove. Žrtva on-line prevare čak je u više navrata govorila i s njegovom majkom i sestrama, zbog čega je vjerovala da se radi o pravoj stvari.

 

“Cijelo si vrijeme u glavi preslušavam naše telefonske razgovore, i čitam stare mailove, pokušavajući shvatiti kako ranije nisam vidjela o čemu se tu radi.”

 

“Drago mi je što je Darryl napokon izašao iz mog života, sada napokon mogu nastaviti sa svojim. Ne treba mi muškarac kako bi ispunila svoje snove. Uskoro ću se preseliti u Nashville, Tennesse, gdje mogu učiti i snimiti svoj novi album. Uz to skupljam novce kako bi mogla producirati svoju glazbu tako da mogu pokušati ponovo izgraditi svoj život, ništa mi nije ostalo.”

 

“Dijelim svoju priču kako bi upozorila druge, želim svima pokazati ovog čovjeka tako da više nikoga ne može povrijediti, kao i upozoriti druge da ne ponove miju grešku”, završava svoju priču prevarena žrtva ljubavi i bolesnog uma.

(Danas.hr)

 

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.