x

PROGOVORILA: Ceca otkrila ime čovjeka koji je najviše mrzi! Svi ga znamo...

Svetlana Ceca Ražnatović nakon kratkog odmora, jutros je ranom zorom doputovala u Beograd. Dok je odmarala na Kipru, objelodanjen je njen dugoočekivani album ``Autogram``, a pjevačica je prezadovoljna uspjehom albuma za samo nekoliko dana.

``Presrećna sam i prezadovoljna. Mnogo ljubavi je uloženo u ovaj album . Neki novi saradnicu su tu i dali su pečat novom albumu``, rekla je Ceca.

 

Ovaj album se malo razlikuje od ostalih, kao što pjevačica kaže, željeli su da se mrdnu, a da opet ostanu dosljedni Ceci koja toliko godina traje.

 

``Bio nam je cilj da malo pomjerimo stvari i da ne bude ništa isto. Teško je, ja ipak mnogo dugo trajem. Trudili smo se da to bude drugačija energija, a da ne odstupimo od mog stila. Uspjeli smo u tome i zadovoljni smo``.

 

Pohvale za novi album stizale su sa svih strana, a pjevačica je izabrala onu koja joj je najupečatljivija.

 

``Bilo je gomila poruka od kolega. Ipak, Ćemo je bio najoriginalniji. Poslao mi je sljedeću poruku “Savršen ti je album u potpisu onaj ko te najviše mrzi”. E da me svi mrze kako me on mrzi bilo bi super``, kroz osmijeh govori pjevačica za emisiju ``Premijera``.

 

Pored uspjeha novog albuma, jedan pjevačicin fan skoristio je njene pjesme kako bi riječ suze izmijenjao kroz padeže, a pjevačici se to baš dopalo.

 

``Baš me razveselilo. Volim kreativne mlade ljude i poruke koje su šaljivog tona. Bilo mi je to interesantno i zabavno``, zaključila je Ražnatovićeva.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.