x

PROGOVORILA DARKOVA MAJKA: Evo šta je rekla o razvodu njenog sina i Ane Sević!

Glasine o krahu ljubavi poznatog bračnog para, Ane i Darka Lazića, i dalje nisu prestale. Postojalo je nekoliko navodnih razloga zbog kojih su poznati pjevači odlučili da stave tačku na brak u kojem su dobili kćerkicu Lorenu – govorilo se o čestim svađama i ljubomornim ispadima, Darkovom čestom odsustvu od kuće koje je uslovilo zahlađenje odnosa i nove probleme, a pojedini su govorili da je razlog čak i nevjerstvo.

Darko i Ana su dugo mudro ćutali, a onda su u jednoj emisiji demantovali glasine o razvodu – njih dvoje su se poljubili pret TV kamerama i objasnili auditorijumu da je u njihovom braku sve u najboljem redu.

 

Ipak, njihovi roditelji ne žele da govore o bračnim problemima svoje djece. Roditelje Ane Sević nisu odgovarali na pozive, ali se majka Darka Lazića javila i bila škrta na riječima.

 

“Ne znam ništa o tome, stvarno, i na tu temu ne bih željela da pričam”, ljubazno je rekla Darkova majka, a onda je otkrila da viđa sina i snahu kada god im obaveze to dozvole.

 

“Redovno se viđamo, kad god možemo, dođu oni i do Brestača. Često čuvam i unuku Lorenu, ona je super – kad god ima potrebe, ja sam tu da uskočim i pričuvam je. Uglavnom se smjenjujemo Anina majka i ja”, objasnila je ponosna baka.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.