x

PROGOVORILA MILICA PAVLOVIĆ: Poznata pjevačica mi je bacila CRNU MAGIJU!

Na našoj estradi crna magija je postala kao dobar dan, a na meti se našla i Milica Pavlović. Naime, pjevačica je sa više strana čula da joj jedna koleginica radi o glavi što ju je veoma uznemirilo, ali i uplašilo.

To što je tako mlada, a vrlo uspješna, sasvim je dovoljno da neke koleginice požele da je sklone sa puta i eliminišu sa estradnog trona ka kojem suvjereno gazi.

 

``Jednom prilikom u društvu nas nekoliko povela se priča o crnoj magiji, pa se Milica nadovezala i rekla kako je sa više strana čula da joj jedna koleginica, inače veoma poznata, smješta vradžbine i da je išla kod nekih vračara. Rekla nam je da joj ona mnogo smeta, jer pokušava da je uništi kako na poslovnom tako i na emotivnom planu. Odmah je insistirala da promijenimo temu jer ne želi da vjeruje u te vradžbine i crnu magiju, tim prije što ona nikada nikome nije ni poželjela nešto nažao, a kamoli učinila``, priča izvor blizak pjevačici.

 

Sve ovo potvrdila je i sama pjevačica.

 

``Da vam kažem, namiještanja ima svakakvih, ali mene te stvari ne čude! Čula sam takve priče sa više strana, ali ne bih pričala naširoko na tu temu, niti bih tome davala na značaju! Ima toliko toga lijepog što se dešava u mojoj karijeri da je luksuz trošiti riječi na takve stvari i takve osoba``, rekla je Milica za Star.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.