x

PROGOVORILA O PREVARI Goca: Svemu sam je naučila, a ona mi je otela Šijana!

Pjevačica Goca Božinovska nije zaboravila kako ju je muž zbog komšinice napustio i ostavio sa dvoje male djece, ali vrijeme liječi sve. Goca Božinovska zakopala je ratne sjekire sa nekadašnjom prijateljicom Goranom, koja joj je preotela pokojnog supruga Zorana Šijana i rodila mu vanbračnog sina Vukašina (17).

Pjevačica je godinama ćutala o sramoti zbog preljube svog muža i njene komšinice, ali konačno je odlučila da progovori, jer ima potrebu da razjasni cijelu situaciju.

 

- Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je cijeli život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vrijeme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve ok. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvijek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - kaže Goca za ``Kurir Stars``.

 

Pjevačica i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i djecu, kćerku Zoranu i sina Miroslava (Mirka), zbog nje! Božinovska se sa sinom i kćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. podarila još jednog nasljednika Vukašina, koji je rođen samo tri nedjelje prije očevog ubistva.

 

Nakon Šijanove smrti, Gorana je tužila Gordanu i tražila trećinu njegove kuće u Surčinu. Bivša drugarica je tvrdila da pjevačica nikada u toj kući nije ni živjela.

 

- Pravi vlasnik je bio moj svekar Mirko Šijan i on je odlučio ko će tu živjeti. To je završeno. Podijelili smo sve kako treba i svi su zadovoljni - kaže Božinovska, kojoj je po sudskoj odluci pripala kuća, a Gorani stan na Bežanijskoj kosi.

 

U tom stanu rastao je Vukašin Šijan, koji, kao i njegov mnogo poznatiji polubrat Mirko, održava uspomenu na svog pokojnog oca.

 

- Nikada Zorani i Miroslavu nisam branila da se viđaju sa njim, nikad ništa ružno nisam rekla protiv tog malog. Čak sam ja bila ta koja im je govorila da treba da budu sa njim u dobrim odnosima. Mirko je najviše u kontaktu sa njim - tvrdi Goca.

 

Goca Božinovska je u jednom intervjuu prije skoro 10 godina otkrila da je maltene i sama kriva što joj je Gorana otela Šijana:

 

- Bila je moja drugarica, učila je od mene kako da se našminka, kako se drže viljuška i kašika, čak sam je naučila kako da preotme muškarca od druge žene - rekla je tada pjevačica.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.